Opistokoti Räisälänmäellä kutsuu – Sinua!

5.3.2024
Lyhytkurssitoiminta on opistossa vilkasta, kurssilaisia käy vuosittain lähes 4000 monen eri aihepiirin äärellä. Kursseille ilmoittaudutaan osoitteessa www.lyhytkurssille.fi.

Lyhytkurssitoiminta on opistossa vilkasta, kurssilaisia käy vuosittain lähes 4000 monen eri aihepiirin äärellä. Kursseille ilmoittaudutaan osoitteessa www.lyhytkurssille.fi. Mikäli kursseista ei löydy itsellesi mieleistä, voit hyvin ehdottaa sopivaa aihetta lyhytkurssiksi joko ko. sivustolla, tai suoraan koulutussuunnittelijalle. 

Ratsastuskurssit ovat jo vuosien ajan kuuluneet osana opiston lyhytkurssitoimintaan. Suosio on aina ollut suurta, erityisesti nuorten tyttöjen keskuudessa, on toki mukana ollut myös poikia ja joskus aikuisiakin. Kurssit on esisijaisesti suunnattu aloitteleville ratsastajille, ajatuksena tarjota matalan kynnyksen kokemus ratsastamisesta, turvallisessa ja kannustavassa ilmapiirissä. Kuluvan kevään ja kesän kurssit ovat avoimia ja muutamille niissä on vielä tilaa. www.lyhytkurssille.fi

Kuorolaulu on tärkeä osa sekä opistojen että nykyisin myös monen rauhanyhdistyksen toimintaa. Aivan kuten laiva tarvitsee kapteenin johtamaan kulkua, niin kuoro myös tarvitsee kapteeninsa, eli kuoronjohtajan johtamaan musiikkia. Ensimmäistä kertaa keväällä on tulossa kurssi kuoronjohtajille. Mukaan voi ilmoittautua kaikki kuoronjohdosta kiinnostuneet, yhtähyvin kokeneet kun kokemattomatkin. Lisää tietoja ja ilmoittautuminen https://www.lyhytkurssille.fi/kurssi/reisjarvi/10905/ 

Lisää tietoa kursseista, sekä ilmoittautuminen niille https://www.lyhytkurssille.fi/kurssi/reisjarvi/ 

Viimeisimmät

Kurssiuutisia – 5.3.2024

Lyhytkurssitoiminta on opistossa vilkasta, kurssilaisia käy vuosittain lähes 4000 monen eri aihepiirin äärellä. Kursseille ilmoittaudutaan osoitteessa www.lyhytkurssille.fi.

Opistoblogi – 23.2.2024

Tällä jaksolla saimme vieraita niin reisjärvisille järjestettyyn NuPeen, kuin Loisto- seminaariinkin. Itse puolestamme vierailimme koko porukalla Kajaanissa.

Opistouutisia – 14.2.2024

Kevään yhteishaku Reisjärven kr. opiston oppivelvollisuuslinjoille lähestyy. MIten opistoon haetaan? Opiston nettisivuilla on uusi hakuinfo-video ja tärkeää tietoa hakemisesta.

Opistoblogi – 9.2.2024

Saimme kotiväkeämme kylään, tutustuimme edelleen toisiimme ja pelasimme Haapajärvellä jääkiekkoa.