Nawatagia krismasi njema na mwaka mpya wenie mafanikio!

12.12.2013

Reisjärven kirkko täyttyi ääriään myöten opiston joulujuhlassa, jonka teemana oli kansainvälinen joulu. Joulun ilosanoma kuuluu maailman kaikille ihmisille. Opistossa opiskelee 10 ulkomaalaista. Opistolaisia on kuudesta maasta ja kolmesta maanosasta. Juhla alkoi tansanialaisella joululaululla. Kirkossa kuultiin myös englannin-, eestin- ja ruotsinkielisiä kuorolauluja. Rehtori toivotti puheensa lopuksi Taivaan Isän siunaamaa joulurauhaa ja valoisaa vuotta 2014. God jul och gott nytt år. Häid joule ja head uud aastat. Merry Christmas and happy new year. Nawatagia krismasi njema na mwaka mpya wenie mafanikio!

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Uutisia – 14.12.2022

Opistolaiset juhlivat Suomen itsenäisyyttä 

Itsenäisyyspäivää vietettiin jumalanpalveluksella kirkossa, kunnan itsenäisyysjuhlassa ja illalla opistolla oppilaskunnan presidentin vastaanotolla.

Kurssiuutisia – 14.12.2022

Uusia mahdollisuuksia kursseille osallistumiseen on hyödyntää liikunta- ja kulttuuriseteleitä tai kysyä tukea opiston "vähävaraisavustuksen" nimellä kulkevasta rahastosta.

Uutisia – 14.12.2022

Joulupäivällisen yhteydessä luovutettiin huomionosoituksia pitkään palvelleille johtokunnan jäsenille ja työntekijöille.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.