Liikunta- ja kulttuurisetelien käyttö lyhytkursseilla

14.12.2022
Uusia mahdollisuuksia kursseille osallistumiseen on hyödyntää liikunta- ja kulttuuriseteleitä tai kysyä tukea opiston "vähävaraisavustuksen" nimellä kulkevasta rahastosta.

Opisto kiittää kaikkia vuoden aikana lyhytkursseilla olleita. Lyhytkurssien osalta vuosi ylitti odotukset, kun opiston kurssit täyttyivät innostuneista kurssilaisista. Toivotamme teidät tervetulleeksi uudelleen. Uusia kursseja on keväälle ja ensi kesälle tarjolla runsaasti, ja useimpiin kursseihin ilmoittautuminen on jo avoinna osoitteessa www.lyhytkurssille.fi/kurssi/reisjarvi. Yleisen kustannusten nousun vuoksi kurssien hintoja on jouduttu nostamaan. Liikunta- ja kulttuuriaiheisille kurssille on kuitenkin suunnitteilla mahdollisuus hyödyntää liikunta- ja kulttuuriseteleitä kurssimaksussa. Tästä mahdollisuudesta tulee maininta kyseisen kurssin ilmoittautumisen yhteyteen. Kurssimaksuun on myös mahdollista saada tukea omalta paikalliselta rauhanyhdistykseltä. Samoin opistolta voi kysyä “vähävaraisavustuksen” nimellä kulkevasta rahastosta tukea kurssimaksuun. Lisätietoja aiheesta voi kysyä koulutussuunnittelija Hannu Inkeroiselta, hannu.inkeroinen@rkropisto.fi. Tervetuloa opiston lyhytkursseille myös vuonna 2023! Opistokoti Räisälänmäellä kutsuu – sinua!

Viimeisimmät

Opistoblogi – 27.11.2023

Tapahtumarikas opintojakso sisälsi monia juhlallisia hetkiä. Thanksgiving-juhla, varttuneiden jouluruokailu ja armeijapäivän opistovala jäivät mieleen mukavina muistoina.

Opistoblogi – 27.11.2023

Loman jälkeisellä jaksolla pelattiin pipolätkää jäällä, osallistuttiin kakkukilpailuun ja tilattiin pizzaa källeiltä.

Opistouutisia – 16.10.2023

Maksuttoman opistovuoden takia hakijamäärät ovat kasvaneet.  Uusien asuntoloiden myötä tänä vuonna opiskelijoita on yhteensä 164, mikä on ennätysmäärä. Opiskelijamäärän lisäys toteutui luomalla sosiaali- ja terveysalan linjalle kaksi ryhmää. Opiskelijat ovat olleet tyytyväisiä. Kasvu tuo myös uusia tarpeita.

Opistoblogi – 12.10.2023

Syyslomaa edeltävällä periodilla nautittiin yhteisestä ajasta ja yhteisenä tekemisenä oli mm. majanrakennus ja nuorten perjantai. Teemapäivien aiheina olivat oppimistaidot sekä ulkomaalaisena opistossa. Osa opistolaisista pääsi Kuopioon opistoesittelyyn.

Opistoblogi – 12.10.2023

Tällä syksyisellä periodilla järjestettiin presidentinvaalit sekä saimme vieraaksi opistolaisten vanhempia.

Tapahtumauutisia – 9.10.2023

Työryhmä kehittämään opistoseurojen puitteita ja palveluita. Ajankohta vakiintuu elokuulle.