Liikunta- ja kulttuurisetelien käyttö lyhytkursseilla

14.12.2022
Uusia mahdollisuuksia kursseille osallistumiseen on hyödyntää liikunta- ja kulttuuriseteleitä tai kysyä tukea opiston "vähävaraisavustuksen" nimellä kulkevasta rahastosta.

Opisto kiittää kaikkia vuoden aikana lyhytkursseilla olleita. Lyhytkurssien osalta vuosi ylitti odotukset, kun opiston kurssit täyttyivät innostuneista kurssilaisista. Toivotamme teidät tervetulleeksi uudelleen. Uusia kursseja on keväälle ja ensi kesälle tarjolla runsaasti, ja useimpiin kursseihin ilmoittautuminen on jo avoinna osoitteessa www.lyhytkurssille.fi/kurssi/reisjarvi. Yleisen kustannusten nousun vuoksi kurssien hintoja on jouduttu nostamaan. Liikunta- ja kulttuuriaiheisille kurssille on kuitenkin suunnitteilla mahdollisuus hyödyntää liikunta- ja kulttuuriseteleitä kurssimaksussa. Tästä mahdollisuudesta tulee maininta kyseisen kurssin ilmoittautumisen yhteyteen. Kurssimaksuun on myös mahdollista saada tukea omalta paikalliselta rauhanyhdistykseltä. Samoin opistolta voi kysyä “vähävaraisavustuksen” nimellä kulkevasta rahastosta tukea kurssimaksuun. Lisätietoja aiheesta voi kysyä koulutussuunnittelija Hannu Inkeroiselta, hannu.inkeroinen@rkropisto.fi. Tervetuloa opiston lyhytkursseille myös vuonna 2023! Opistokoti Räisälänmäellä kutsuu – sinua!

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Uutisia – 14.12.2022

Opistolaiset juhlivat Suomen itsenäisyyttä 

Itsenäisyyspäivää vietettiin jumalanpalveluksella kirkossa, kunnan itsenäisyysjuhlassa ja illalla opistolla oppilaskunnan presidentin vastaanotolla.

Kurssiuutisia – 14.12.2022

Uusia mahdollisuuksia kursseille osallistumiseen on hyödyntää liikunta- ja kulttuuriseteleitä tai kysyä tukea opiston "vähävaraisavustuksen" nimellä kulkevasta rahastosta.

Uutisia – 14.12.2022

Joulupäivällisen yhteydessä luovutettiin huomionosoituksia pitkään palvelleille johtokunnan jäsenille ja työntekijöille.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.