Enkelilauluja

26.4.2015

Yleiskuva äänityksistä nettiin

Haapajärven kirkossa äänitettiin enkelilauluja SRK:n tuottamaa levyä varten. Äänite sisältää sekä tuttuja että hieman tuntemattomampia enkeli-teemaan sopivia lauluja. Projektia varten on tehty myös uusi Enkelilaulu. Sen sanat on kirjoittanut opiston rehtori Mikko Kinnunen. Sävellys on Lauri Nurkkalan. Kuorolaiset ovat opiston parin vuoden takaisia kamarikuorolaisia.

Levy julkaistaan ensi kesänä suviseuroissa.

Enkelilaulujen projektikuoro

 

Viimeisimmät

Opistoblogi – 23.2.2024

Tällä jaksolla saimme vieraita niin reisjärvisille järjestettyyn NuPeen, kuin Loisto- seminaariinkin. Itse puolestamme vierailimme koko porukalla Kajaanissa.

Opistouutisia – 14.2.2024

Kevään yhteishaku Reisjärven kr. opiston oppivelvollisuuslinjoille lähestyy. MIten opistoon haetaan? Opiston nettisivuilla on uusi hakuinfo-video ja tärkeää tietoa hakemisesta.

Opistoblogi – 9.2.2024

Saimme kotiväkeämme kylään, tutustuimme edelleen toisiimme ja pelasimme Haapajärvellä jääkiekkoa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Rennon meiningin periodi sisälsi normaalin arjen lisäksi myös paljon yhteishenkeä kohottavia tempauksia ja tekemistä.

Opistoblogi – 15.1.2024

Vuoden ensimmäisellä viikolla palasimme opistolle viettämään loppiaispäiviä. Maanantaina alkoi opiskeluarki, ja uudet valinnaisryhmät lähtivät käyntiin.

Uutisia – 4.1.2024

Kantti-koulutuksen merkittävä kohderyhmä on pitkään kotona lapsiperhearkea pyörittäneet aikuiset. Koulutukseen liittyvät tehtävät auttavat näkemään vahvuuksia ja ajatustyö selkeyttää tulevaisuutta.