Opistoseurat

Opistoseurat ovat vanhoillislestadiolaisen herätysliikkeen vuosittainen seuratapahtuma Reisjärven kristillisellä opistolla. Opistoseuroja on järjestetty vuodesta 1956 lähtien.

Opistoseurojen ohjelma koostuu kesäillan hartaudesta Reisjärven kirkossa, seurapuheista, perjantai-illan puheenvuorosta, opistoesittelystä, opistokuulumisista, lauantai-illan viikkomessusta ja sunnuntain jumalanpalveluksesta seurateltassa.

Opiston Instagram- ja Facebook -tilejä seuraamalla voit katsella seuroista otettuja kuvia ja saada tietoa opistoseuroihin liittyvistä asioista. Äänitettyjä seurapuheita voit kuunnella Kesäseuraradion nettisivuilta. Sinne pääset tästä. Seurajärjestäjien toivomuksena on, että Jumalan sanan kuunteleminen rohkaisisi kuulijaa uskomaan omakohtaisesti evankeliumin.

Kesän 2020 opistoseurat pidetään koronviruspandemian vuoksi radio- ja nettiseuroina 31.7.–2.8.2020. Seurojen tunnukseksi valittiin ”Iloitkaa aina Herrassa” (Fil. 4:4). Seuroja voit kuunnella Kesäseurojen nettiradion tai radion välityksellä. Taajuudet löydät täältä. 

Tervetuloa kuulolle!