Viikot 44 ja 45: Vieraita ja mukavaa pöhinää

25.11.2022
Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.

Opiston ovet alkoivat taas paukkua, kun opistolaiset palasivat virkeinä syyslomalta ja TOP-jaksolta. 

Tunnelma loman jälkeen oli odottava, ja tuntui kuin opisto olisi alkanut uudelleen. Kämpissä oli lämmin sekä jouluinen ilmapiiri, ja isäntänä ja emäntänä oli mukava vierailla kaikissa kämpissä. Viikko oli heti loman jälkeen tavallista vauhdikkaampi, mutta kuitenkin mukava ja rento.

Lautakuntien ohjelmaillat ovat lähteneet vauhdilla käyntiin.Torstaina grillilautakunta järjesti kämppien Masterchef-kisan. Jokaisen kämpän tuli valmistaa lyhyessä ajassa ruoka-annos, jonka grillilautakuntalaiset arvioivat.

Perjantaina opistolle tuli Reisjärven rauhanyhdistyksen nuoria nuorten perjantaihin, jonka organisoivat isoskoulutuksen ryhmän opiskelijat.

Lauantaina vietettiin pyhäinpäivää, jonka aluksi muisteltiin poisnukkuneita lähimmäisiä. Illalla tulivat viimevuotiset opistolaiset yhteiseen musiikki-iltaan ja kynttilärinkiin. Opistolla oli lauantaina noin yhdeksänkymmentä viime vuoden opistolaista. Viikonloppuna opistolle sai kutsua myös ensimmäisen kerran yövieraita, ja viikonloppuna opistolle pölähtikin tusina opistolaisten kavereita ja ystäviä.

Sosiaali-ja terveysalan linjalaiset järjestivät maanantaina päiväkerhon opistolla reisjärvisille kerholaisille.

Reissu- ja kansainvälisyyslautakunta järjestivät opistolaisille nuotioillan, jossa oli syötävänä mm. glögiä ja vaahtokarkkeja. Opistolaiset paistoivat vaahtokarkkeja jättimäisen nuotion ympärillä.

-Emmi ja Valtteri, Eevert ja Senja

Viimeisimmät

Opistoblogi – 23.2.2024

Tällä jaksolla saimme vieraita niin reisjärvisille järjestettyyn NuPeen, kuin Loisto- seminaariinkin. Itse puolestamme vierailimme koko porukalla Kajaanissa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Saimme kotiväkeämme kylään, tutustuimme edelleen toisiimme ja pelasimme Haapajärvellä jääkiekkoa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Rennon meiningin periodi sisälsi normaalin arjen lisäksi myös paljon yhteishenkeä kohottavia tempauksia ja tekemistä.

Opistoblogi – 15.1.2024

Vuoden ensimmäisellä viikolla palasimme opistolle viettämään loppiaispäiviä. Maanantaina alkoi opiskeluarki, ja uudet valinnaisryhmät lähtivät käyntiin.

Opistoblogi – 27.11.2023

Tapahtumarikas opintojakso sisälsi monia juhlallisia hetkiä. Thanksgiving-juhla, varttuneiden jouluruokailu ja armeijapäivän opistovala jäivät mieleen mukavina muistoina.

Opistoblogi – 27.11.2023

Loman jälkeisellä jaksolla pelattiin pipolätkää jäällä, osallistuttiin kakkukilpailuun ja tilattiin pizzaa källeiltä.