Viikot 44 ja 45: Vieraita ja mukavaa pöhinää

25.11.2022
Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.

Opiston ovet alkoivat taas paukkua, kun opistolaiset palasivat virkeinä syyslomalta ja TOP-jaksolta. 

Tunnelma loman jälkeen oli odottava, ja tuntui kuin opisto olisi alkanut uudelleen. Kämpissä oli lämmin sekä jouluinen ilmapiiri, ja isäntänä ja emäntänä oli mukava vierailla kaikissa kämpissä. Viikko oli heti loman jälkeen tavallista vauhdikkaampi, mutta kuitenkin mukava ja rento.

Lautakuntien ohjelmaillat ovat lähteneet vauhdilla käyntiin.Torstaina grillilautakunta järjesti kämppien Masterchef-kisan. Jokaisen kämpän tuli valmistaa lyhyessä ajassa ruoka-annos, jonka grillilautakuntalaiset arvioivat.

Perjantaina opistolle tuli Reisjärven rauhanyhdistyksen nuoria nuorten perjantaihin, jonka organisoivat isoskoulutuksen ryhmän opiskelijat.

Lauantaina vietettiin pyhäinpäivää, jonka aluksi muisteltiin poisnukkuneita lähimmäisiä. Illalla tulivat viimevuotiset opistolaiset yhteiseen musiikki-iltaan ja kynttilärinkiin. Opistolla oli lauantaina noin yhdeksänkymmentä viime vuoden opistolaista. Viikonloppuna opistolle sai kutsua myös ensimmäisen kerran yövieraita, ja viikonloppuna opistolle pölähtikin tusina opistolaisten kavereita ja ystäviä.

Sosiaali-ja terveysalan linjalaiset järjestivät maanantaina päiväkerhon opistolla reisjärvisille kerholaisille.

Reissu- ja kansainvälisyyslautakunta järjestivät opistolaisille nuotioillan, jossa oli syötävänä mm. glögiä ja vaahtokarkkeja. Opistolaiset paistoivat vaahtokarkkeja jättimäisen nuotion ympärillä.

-Emmi ja Valtteri, Eevert ja Senja

Viimeisimmät

Opistoblogi – 24.3.2023

Hiihtoloman jälkeisillä viikoilla tehtiin laskettelureissu, ja keskityttiin hyvinvointi-teemaan niin teemapäivän kuin seminaarinkin merkeissä.

Opistoblogi – 24.2.2023

Kulunut jakso sisälsi monenlaisia teemoja, ystävänpäivänä ja pipolätkäpäivänä keskityttiin kohottamaan yhteishenkeä. Saimme tutustua myös SRK:n ja Oulun konservatorion toimintaan.

Opistoblogi – 10.2.2023

Saimme kotiväen kylään Räisälänmäelle. Olimme mukana historiallisessa opiston tyttöjen jääkiekkoturnauksessa, jossa pelasivat vastakkain viime vuosikurssien tyttöjen joukkueet.

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.