Viikko 11: Opistojen yhteinen päivä

23.3.2017

Olemme saaneet taas viettää tapahtumarikasta viikkoa täällä meille rakkaassa opistokodissa. Ilmatkin ovat suosineet. Aika täällä alkaa käydä jo vähiin, mutta meno ja meininki sen kuin paranee. Maanantaina kaikki opistolaiset palasivat pitkän TOP- ja hiihtoloma jakson jälkeen takasin. Opiston käytävät täyttyivät taas iloisista ja uutta puhtia täynnä olevista opistolaisista.    

Keskiviikkona saimme vieraaksemme Jämsän ja Ranuan opistot. Toivotimme vieraamme tervetulleiksi iloisella laululla ja kunniakujalla. Vieraiden kanssa saimme yhdessä laulaa maailman toisiksi suurimassa opistokuorossa. Oli mukava nähdä ja kuulla muidenkin nuorten opistoelämästä.

Päivän saimme päättää yhdessä alustukseen ja keskusteluun aiheesta ”Uskon hoitaminen”.

Perjantaina saimme vieraaksi yhden amerikkalaisopiskelijamme vanhemmat, jotka esittelivät meille pienimuotoisesti asuinpaikkaansa Pohjois-Amerikkaa. Illalla lähdimme kaikki yhdessä seuroihin Reisjärven kirkkoon. Saimme kuulla seurat englanniksi ja suomeksi.

Lauantaina heräsimme kukonlaulun aikaan jo kello viideltä. Söimme aamiaisen ja lähdimme matkalle kohti Ukkohallan laskettelukeskusta. Meillä oli hieno ja onnistunut päivä. Vietimme aikaa talviurheilun parissa lasketellen, hiihtäen ja lumikenkäillen. Oli myös mahdollisuus käydä keilaamassa ja saunamaailmassa. Laskettelureissu yhdisti ja nostatti yhteishenkeä entisestään.

Sunnuntaina vietimme lapsuuspäivää leikkien, laulaen ja kiertäen erilaisia toimintapisteitä.

Toimintapisteissä askartelimme, luimme satuja, rakensimme majoja ja leikimme legoilla.

Viikko isäntänä ja emäntänä on sujunut hyvin. Kämppien kiertäminen on ollu parasta, on ollut ihana nähdä kämppäelämää. Soluissa on ollut loistava meininki.

Linnea ja Aale

Viimeisimmät

Opistoblogi – 24.3.2023

Hiihtoloman jälkeisillä viikoilla tehtiin laskettelureissu, ja keskityttiin hyvinvointi-teemaan niin teemapäivän kuin seminaarinkin merkeissä.

Opistoblogi – 24.2.2023

Kulunut jakso sisälsi monenlaisia teemoja, ystävänpäivänä ja pipolätkäpäivänä keskityttiin kohottamaan yhteishenkeä. Saimme tutustua myös SRK:n ja Oulun konservatorion toimintaan.

Opistoblogi – 10.2.2023

Saimme kotiväen kylään Räisälänmäelle. Olimme mukana historiallisessa opiston tyttöjen jääkiekkoturnauksessa, jossa pelasivat vastakkain viime vuosikurssien tyttöjen joukkueet.

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.