Viikko 8: Hiihtolomaa edeltävä viikko

24.2.2011

Tämä viikko opistossa on sujunut samaan malliin kuten edelliset eli yhteishenki on hyvä ja porukkaa viihtyy! Reisjärven raamattuluokkalaiset olivat perjantaista lauantaihin tutustumisreissulla opistolla. Kieliopintojenlinja järjesti perjantai-iltana viihdyttävän ja monipuolisen ohjelmaillan. Illan jälkeen raamattuluokkalaiset pääsivät nukkumaan päärakennuksen luokissa.

Lauantaina oli teemapäivän aiheena fyysinen hyvinvointi. Päivän päätteeksi oli opiston oman väen ystävänpäivätapahtuma, jolloin leikimme yhdessä erilaisia leikkejä liikuntasalissa. Jokaiselle opistolaiselle ja henkilökunnan jäsenelle tehtiin kartongista nimellä varustettu sydän, joka teipattiin liikuntasalin seinään. Sydämiin toiset opistolaiset saivat käydä kirjoittamassa jotain positiivista.

Sunnuntaina saimme vieraita Jämsän opistolta. Meillä oli yhteistä ohjelmaa ja saimme hyvän mahdollisuuden tutustua Jämsän opistolaisiin. Pelasimmekin heidän kanssaan ystävyysotteluita sählyssä ja lentopallossa. Kaikki pelit päättyivät kotivoitoiksi. Reiskän tytöt voittivat Jämsän tytöt sählyssä lukemin 15-0. Lentopallossa pelasivat tytöt ja pojat ja peli päättyi kotivoitoksi lukemin 2-1. Reiskan pojat voittivat Jämsän pojat sählyssä lukemin 8-2.

Torstaina ilmestyi kioskiin myyntiin kevätlukukauden ensimmäinen toimittajakurssin julkaisema Vihreä Tähkä. Torstai-illan päätteeksi ryhmä opistolaisia oli järjestänyt hauskan ohjelmaillan ja se toimi todella mukavana yhteisenä iltana ennen talvilomalle lähtöä.

Ja nyt pääsemme hyvin ansaitulle kahden viikon hiihtolomalle!

Kristiina ja Henri

Viimeisimmät

Opistoblogi – 24.3.2023

Hiihtoloman jälkeisillä viikoilla tehtiin laskettelureissu, ja keskityttiin hyvinvointi-teemaan niin teemapäivän kuin seminaarinkin merkeissä.

Opistoblogi – 24.2.2023

Kulunut jakso sisälsi monenlaisia teemoja, ystävänpäivänä ja pipolätkäpäivänä keskityttiin kohottamaan yhteishenkeä. Saimme tutustua myös SRK:n ja Oulun konservatorion toimintaan.

Opistoblogi – 10.2.2023

Saimme kotiväen kylään Räisälänmäelle. Olimme mukana historiallisessa opiston tyttöjen jääkiekkoturnauksessa, jossa pelasivat vastakkain viime vuosikurssien tyttöjen joukkueet.

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.