Viikko 8: Hiihtolomaa edeltävä viikko

24.2.2011

Tämä viikko opistossa on sujunut samaan malliin kuten edelliset eli yhteishenki on hyvä ja porukkaa viihtyy! Reisjärven raamattuluokkalaiset olivat perjantaista lauantaihin tutustumisreissulla opistolla. Kieliopintojenlinja järjesti perjantai-iltana viihdyttävän ja monipuolisen ohjelmaillan. Illan jälkeen raamattuluokkalaiset pääsivät nukkumaan päärakennuksen luokissa.

Lauantaina oli teemapäivän aiheena fyysinen hyvinvointi. Päivän päätteeksi oli opiston oman väen ystävänpäivätapahtuma, jolloin leikimme yhdessä erilaisia leikkejä liikuntasalissa. Jokaiselle opistolaiselle ja henkilökunnan jäsenelle tehtiin kartongista nimellä varustettu sydän, joka teipattiin liikuntasalin seinään. Sydämiin toiset opistolaiset saivat käydä kirjoittamassa jotain positiivista.

Sunnuntaina saimme vieraita Jämsän opistolta. Meillä oli yhteistä ohjelmaa ja saimme hyvän mahdollisuuden tutustua Jämsän opistolaisiin. Pelasimmekin heidän kanssaan ystävyysotteluita sählyssä ja lentopallossa. Kaikki pelit päättyivät kotivoitoiksi. Reiskän tytöt voittivat Jämsän tytöt sählyssä lukemin 15-0. Lentopallossa pelasivat tytöt ja pojat ja peli päättyi kotivoitoksi lukemin 2-1. Reiskan pojat voittivat Jämsän pojat sählyssä lukemin 8-2.

Torstaina ilmestyi kioskiin myyntiin kevätlukukauden ensimmäinen toimittajakurssin julkaisema Vihreä Tähkä. Torstai-illan päätteeksi ryhmä opistolaisia oli järjestänyt hauskan ohjelmaillan ja se toimi todella mukavana yhteisenä iltana ennen talvilomalle lähtöä.

Ja nyt pääsemme hyvin ansaitulle kahden viikon hiihtolomalle!

Kristiina ja Henri

Viimeisimmät

Opistoblogi – 15.9.2023

Ensimmäisellä kokonaisella opintojaksolla perus arjen aloittamisen lisäksi käynnistimme opiskelijakunnan toimintaa sekä vietimme olympialaisia.

Opistoblogi – 21.4.2023

Opistovuoden toiseksi viimeinen periodi on mennyt nopeasti erilaisen ohjelman merkeissä. Kevätpäivä kokosi lauantaina Räisälämäelle satoja nuoria.

Opistoblogi – 6.4.2023

Keväiset ilmat ovat saapuneet Räisälänmäelle, mikä onkin saanut opistolaiset nauttimaan porukalla ulkoilusta!

Opistoblogi – 24.3.2023

Hiihtoloman jälkeisillä viikoilla tehtiin laskettelureissu, ja keskityttiin hyvinvointi-teemaan niin teemapäivän kuin seminaarinkin merkeissä.

Opistoblogi – 24.2.2023

Kulunut jakso sisälsi monenlaisia teemoja, ystävänpäivänä ja pipolätkäpäivänä keskityttiin kohottamaan yhteishenkeä. Saimme tutustua myös SRK:n ja Oulun konservatorion toimintaan.