Viikko 45: Pyhäinpäivä ja valokuvausta

10.11.2011

Lauantai oli pyhäinpäivä, jolloin muistelimme poisnukkuneita läheisiä. Jokainen opistolainen toi syyslomalta tullessaan hautakynttilän, jotka sytytimme lauantai-iltana rinkiin opiston puistoon. Meidän mukanamme oli myös viime vuoden kamarikuoro, joka oli viikonloppukurssilla. He osallistuivat myös rinkiin ja lauloivat meille muutaman laulun. Sen jälkeen menimme auditorioon laulamaan pyhäinpäivälauluja. Viikonloppuna meillä oli musiikkipainotteista ohjelmaa.

Maanantaina opiston tukioppilaat järjestivät ohjelmaillan, jossa esiteltiin tukareiden toimintaa opistossa. Päällimmäisenä ajatuksena tuli esille, että jokainen voi olla tukioppilas!

Tiistaina opistossa oli valokuvauspäivä. Osalle se olikin melkoista  vaatteidenvaihtoruljanssia, sillä sekä linja- että lautakuntakuviin otettiin mukaan paljon rekvisiittaa. Suurimmalla osalla olikin jokin linjaan tai lautakuntaan liittyvä vaatetus tai esine. Luonnollisesti piti myös huolehtia, että hiukset olivat hyvin yksityiskuvassa.

Keskiviikkoaamuna opistolaiset heräsivät kirpeään pakkasaamuun. Auton ikkunat olivat jäässä ja katot kuurassa pitkälle aamupäivään. Torstai-iltana saimme nauttia tunnelmallisesta ”varaslähdöstä” joululauluihin, kun oppilaskunnan illassa ryhmä opistolaisia järjesti nopealla aikataululla lauluillan.

Roosa ja Jaakko

Viimeisimmät

Opistoblogi – 24.3.2023

Hiihtoloman jälkeisillä viikoilla tehtiin laskettelureissu, ja keskityttiin hyvinvointi-teemaan niin teemapäivän kuin seminaarinkin merkeissä.

Opistoblogi – 24.2.2023

Kulunut jakso sisälsi monenlaisia teemoja, ystävänpäivänä ja pipolätkäpäivänä keskityttiin kohottamaan yhteishenkeä. Saimme tutustua myös SRK:n ja Oulun konservatorion toimintaan.

Opistoblogi – 10.2.2023

Saimme kotiväen kylään Räisälänmäelle. Olimme mukana historiallisessa opiston tyttöjen jääkiekkoturnauksessa, jossa pelasivat vastakkain viime vuosikurssien tyttöjen joukkueet.

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.