Viikko 45: Pyhäinpäivä ja valokuvausta

10.11.2011

Lauantai oli pyhäinpäivä, jolloin muistelimme poisnukkuneita läheisiä. Jokainen opistolainen toi syyslomalta tullessaan hautakynttilän, jotka sytytimme lauantai-iltana rinkiin opiston puistoon. Meidän mukanamme oli myös viime vuoden kamarikuoro, joka oli viikonloppukurssilla. He osallistuivat myös rinkiin ja lauloivat meille muutaman laulun. Sen jälkeen menimme auditorioon laulamaan pyhäinpäivälauluja. Viikonloppuna meillä oli musiikkipainotteista ohjelmaa.

Maanantaina opiston tukioppilaat järjestivät ohjelmaillan, jossa esiteltiin tukareiden toimintaa opistossa. Päällimmäisenä ajatuksena tuli esille, että jokainen voi olla tukioppilas!

Tiistaina opistossa oli valokuvauspäivä. Osalle se olikin melkoista  vaatteidenvaihtoruljanssia, sillä sekä linja- että lautakuntakuviin otettiin mukaan paljon rekvisiittaa. Suurimmalla osalla olikin jokin linjaan tai lautakuntaan liittyvä vaatetus tai esine. Luonnollisesti piti myös huolehtia, että hiukset olivat hyvin yksityiskuvassa.

Keskiviikkoaamuna opistolaiset heräsivät kirpeään pakkasaamuun. Auton ikkunat olivat jäässä ja katot kuurassa pitkälle aamupäivään. Torstai-iltana saimme nauttia tunnelmallisesta ”varaslähdöstä” joululauluihin, kun oppilaskunnan illassa ryhmä opistolaisia järjesti nopealla aikataululla lauluillan.

Roosa ja Jaakko

Viimeisimmät

Opistoblogi – 27.11.2023

Tapahtumarikas opintojakso sisälsi monia juhlallisia hetkiä. Thanksgiving-juhla, varttuneiden jouluruokailu ja armeijapäivän opistovala jäivät mieleen mukavina muistoina.

Opistoblogi – 27.11.2023

Loman jälkeisellä jaksolla pelattiin pipolätkää jäällä, osallistuttiin kakkukilpailuun ja tilattiin pizzaa källeiltä.

Opistoblogi – 12.10.2023

Syyslomaa edeltävällä periodilla nautittiin yhteisestä ajasta ja yhteisenä tekemisenä oli mm. majanrakennus ja nuorten perjantai. Teemapäivien aiheina olivat oppimistaidot sekä ulkomaalaisena opistossa. Osa opistolaisista pääsi Kuopioon opistoesittelyyn.

Opistoblogi – 12.10.2023

Tällä syksyisellä periodilla järjestettiin presidentinvaalit sekä saimme vieraaksi opistolaisten vanhempia.

Opistoblogi – 15.9.2023

Ensimmäisellä kokonaisella opintojaksolla perus arjen aloittamisen lisäksi käynnistimme opiskelijakunnan toimintaa sekä vietimme olympialaisia.