Viikko 16: CD:n äänitys kirkossa ja yhteishengen kohotusta

19.4.2013

Maanantaina tulimme takaisin opistolle toiseksi viimeisen kerran. Opistoa on jäljellä enää reilut kolme viikkoa, joten heti maanantain opistotunnilla mietimme yhdessä tapoja, kuinka voisimme vielä parantaa yhteishenkeä. Ajatuksia tuli paljon, joista yksi oli että voisimme yhdessä leikkiä/pelata pihalla ym.

Tiistaina lounaan jälkeen lähdimme kirkkoon äänittämään opistolevyä. Äänitykset sujuivat hyvin eikä tällä kertaa kirkon ohi ajaneet autotkaan häirinneet laulamista. Oli mukava viettää päivä yhdessä laulaen. Palasimme opistolle päivällisen aikaan.

IMG_6485

Keskiviikkona vietimme raitapaitapäivää. Tarkotuksena oli, että opiston käytävillä näkyisi paljon raitapaitaisia opistolaisia. Olemme myös opiskelleet ahkerasti ja monet ovat tehneet projektitöitä sekä viimeisiä kokeita. Vuosikirjakin on toimittajien reippaan ja uhrautuvaisen toiminnan myötä edennyt kovaa vauhtia.

Maanantaina mietityt keinot opiston yhteishengen kohottamiseksi ovat näkyneet käytännössä iltaisin, kun lähes kaikki ovat olleet ulkona leikkimässä erilaisia ulkoleikkejä. Yritämme kaikki vaikuttaa siihen, että saadaan yhteishenki kohoamaan huippuunsa! Opistolaisilla on kevättä rinnassa ja se on näkynyt opistoelämässä.

_MG_5427

Tällä viikolla on pelailtu jälleen solujen välisiä sählyturnauksia. Torstaina oli lentopallon haastepeli.

Perjantaina opistolle on tulossa Nivalasta nuoria vierailulle tutustumaan opistoon ja lauantaina vietämme päivän diakoniatyön parissa. Vaikka opistovuosi on kääntynyt loppua kohti, on paljon kivoja juttuja vielä edessä!

Emilia ja Joni

 

 

Viimeisimmät

Opistoblogi – 23.2.2024

Tällä jaksolla saimme vieraita niin reisjärvisille järjestettyyn NuPeen, kuin Loisto- seminaariinkin. Itse puolestamme vierailimme koko porukalla Kajaanissa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Saimme kotiväkeämme kylään, tutustuimme edelleen toisiimme ja pelasimme Haapajärvellä jääkiekkoa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Rennon meiningin periodi sisälsi normaalin arjen lisäksi myös paljon yhteishenkeä kohottavia tempauksia ja tekemistä.

Opistoblogi – 15.1.2024

Vuoden ensimmäisellä viikolla palasimme opistolle viettämään loppiaispäiviä. Maanantaina alkoi opiskeluarki, ja uudet valinnaisryhmät lähtivät käyntiin.

Opistoblogi – 27.11.2023

Tapahtumarikas opintojakso sisälsi monia juhlallisia hetkiä. Thanksgiving-juhla, varttuneiden jouluruokailu ja armeijapäivän opistovala jäivät mieleen mukavina muistoina.

Opistoblogi – 27.11.2023

Loman jälkeisellä jaksolla pelattiin pipolätkää jäällä, osallistuttiin kakkukilpailuun ja tilattiin pizzaa källeiltä.