Viikko 3: Opistopaidat saapuivat!

20.1.2011

Kaikki palasivat viikonloppulomalta innostuneella mielellä takaisin opistokotiin. Jo maanantai-iltana saimme kuulla odotetun ilouutisen: opistopaidat ovat saapuneet opistolle! Siniharmaat hupparit ovat vallanneet opiston, niitä näkee jo unissakin. Tiistaina jatkui jälleen normaali koulunkäynti ja tututtuun tapaan oppilaat muuttivat rytmit ryhdikkäästi ja opiskelu sujui mahtavasti.

Opiston kuntosali on ollut tällä viikolla kovassa käytössä, liekkö pakkanen ajanut ihmiset rautaa nostamaan? Torstai-illalle liikuntalautakunta järjesti viihtyisän tyttöjen solujen välisen sählyturnauksen. Finaaliin selviytyivät Räisälä B:n sekä Tipula C:n joukkueet. Lopulta voittajaksi selviytyi selvin numeroin Tipula C. Myös ulkoliikuntaa on ehditty harrastaa muun muassa lumislautailun merkeissä järven rannassa, jonka suosio näyttääkin vain kasvavan päivä päivältä. 

Opistolaiset ovat poteneet koti-ikävää, mutta onneksi lauantaina on odotettu kotiväen päivä!

Sarita ja Paulus

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.