Viikot 3 ja 4: Opistoesittelyreissu ja tammikuun arkea

26.1.2023
Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Maanantaina palasimme opistolle virkeinä ja hyvin levänneinä. Torstaina liikuntalautakunta järjesti liikunnallisen ohjelmaillan. Yksi opiston yrittäjyyslinjan yrityksistä vuokrasi paljua muille opistolaisille, joten opistolaiset pääsivät paljuun viikon mittaan. 

Perjantaina oli opiskelijakunnan väliseminaari, jossa käytiin läpi opiston lautakuntien tekemiset ja suunniteltiin keväälle uutta. Perjantaina oli myös yrittäjyyslinjan järjestämä ohjelmailta, jossa oli yhteishenkeä kohottavaa ohjelmaa. Halukkaat osallistuivat illan kestävään käsirautahaasteeseen. Lauantaina oli Haku päälle -teemapäivä, jossa käytiin läpi yhteishakuun liittyviä asioita. 

Sunnuntaina kävimme pitämässä opistoesittelyitä Haapavedellä ja Nivalassa. Viikko oli todella tapahtumarikas. Jussila B järjesti viikon kestävän kilpailun, torstai-iltana eeppisessä finaalissa selvisi voittaja. Pidettiin myös teehetki jäällä, jonne kannettiin pöytä ja pari penkkiä. Torstai iltana kioskilautakunta järjesti irtokarkki-illan ja auditoriossa luettiin opistoterveisiä.

  • Lauri M ja Roosa, Hannes ja Matleena H

Viimeisimmät

Opistoblogi – 23.2.2024

Tällä jaksolla saimme vieraita niin reisjärvisille järjestettyyn NuPeen, kuin Loisto- seminaariinkin. Itse puolestamme vierailimme koko porukalla Kajaanissa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Saimme kotiväkeämme kylään, tutustuimme edelleen toisiimme ja pelasimme Haapajärvellä jääkiekkoa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Rennon meiningin periodi sisälsi normaalin arjen lisäksi myös paljon yhteishenkeä kohottavia tempauksia ja tekemistä.

Opistoblogi – 15.1.2024

Vuoden ensimmäisellä viikolla palasimme opistolle viettämään loppiaispäiviä. Maanantaina alkoi opiskeluarki, ja uudet valinnaisryhmät lähtivät käyntiin.

Opistoblogi – 27.11.2023

Tapahtumarikas opintojakso sisälsi monia juhlallisia hetkiä. Thanksgiving-juhla, varttuneiden jouluruokailu ja armeijapäivän opistovala jäivät mieleen mukavina muistoina.

Opistoblogi – 27.11.2023

Loman jälkeisellä jaksolla pelattiin pipolätkää jäällä, osallistuttiin kakkukilpailuun ja tilattiin pizzaa källeiltä.