Viikot 3 ja 4: Opistoesittelyreissu ja tammikuun arkea

26.1.2023
Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Maanantaina palasimme opistolle virkeinä ja hyvin levänneinä. Torstaina liikuntalautakunta järjesti liikunnallisen ohjelmaillan. Yksi opiston yrittäjyyslinjan yrityksistä vuokrasi paljua muille opistolaisille, joten opistolaiset pääsivät paljuun viikon mittaan. 

Perjantaina oli opiskelijakunnan väliseminaari, jossa käytiin läpi opiston lautakuntien tekemiset ja suunniteltiin keväälle uutta. Perjantaina oli myös yrittäjyyslinjan järjestämä ohjelmailta, jossa oli yhteishenkeä kohottavaa ohjelmaa. Halukkaat osallistuivat illan kestävään käsirautahaasteeseen. Lauantaina oli Haku päälle -teemapäivä, jossa käytiin läpi yhteishakuun liittyviä asioita. 

Sunnuntaina kävimme pitämässä opistoesittelyitä Haapavedellä ja Nivalassa. Viikko oli todella tapahtumarikas. Jussila B järjesti viikon kestävän kilpailun, torstai-iltana eeppisessä finaalissa selvisi voittaja. Pidettiin myös teehetki jäällä, jonne kannettiin pöytä ja pari penkkiä. Torstai iltana kioskilautakunta järjesti irtokarkki-illan ja auditoriossa luettiin opistoterveisiä.

  • Lauri M ja Roosa, Hannes ja Matleena H

Viimeisimmät

Opistoblogi – 15.9.2023

Ensimmäisellä kokonaisella opintojaksolla perus arjen aloittamisen lisäksi käynnistimme opiskelijakunnan toimintaa sekä vietimme olympialaisia.

Opistoblogi – 21.4.2023

Opistovuoden toiseksi viimeinen periodi on mennyt nopeasti erilaisen ohjelman merkeissä. Kevätpäivä kokosi lauantaina Räisälämäelle satoja nuoria.

Opistoblogi – 6.4.2023

Keväiset ilmat ovat saapuneet Räisälänmäelle, mikä onkin saanut opistolaiset nauttimaan porukalla ulkoilusta!

Opistoblogi – 24.3.2023

Hiihtoloman jälkeisillä viikoilla tehtiin laskettelureissu, ja keskityttiin hyvinvointi-teemaan niin teemapäivän kuin seminaarinkin merkeissä.

Opistoblogi – 24.2.2023

Kulunut jakso sisälsi monenlaisia teemoja, ystävänpäivänä ja pipolätkäpäivänä keskityttiin kohottamaan yhteishenkeä. Saimme tutustua myös SRK:n ja Oulun konservatorion toimintaan.