Viikot 15 ja 16:

21.4.2023
Opistovuoden toiseksi viimeinen periodi on mennyt nopeasti erilaisen ohjelman merkeissä. Kevätpäivä kokosi lauantaina Räisälämäelle satoja nuoria.

Toiseksi viimeinen periodi alkoi normaalia myöhemmin pääsiäisloman takia. Torstaina opistossa vietettiin kaksospäivää, jolloin nähtiin omaperäisiä asuideoita. Torstaina aikuislinjalaiset järjestivät vielä ohjelmaillan. 

Keväiset kelit mahdollistivat paljon ulkoilua, esimerkiksi pyöräilyä kylille ja yhtenä päivänä päivällinenkin syötiin ulkona. Perjantaina monet opistolaiset lähtivät katsomaan jääkiekkopeliä Pyhäjärvelle. Voiton vei opiston oma joukkue, Wekings. Lauantaina vietettiin  +16- vuotiaiden kevätpäiviä, joiden järjestelyissä koko opisto oli mukana. Kevätpäivät onnistuivat hyvin, sää oli erinomainen ja kaikilla oli mukavaa. Kevätpäivän ohjelmassa oli mm. erilaisia pelejä ulkona ja kaksi alustusta keskusteluineen. Sunnuntain teemapäivän aiheena oli elinkaari. Päivä oli kaikkiaan rento.

Maanantaina käynnistyi viimeinen viikko lukujärjestyksen mukaan. Tiistai-iltana kuulimme upean kevätlaulukonsertin, jossa moni opistolainen pääsi esiintymään. Keskiviikkona vietimme opistolaisten kesken grillilautakunnan järjestämää suviseurailtaa, jossa lauloimme yhdessä, paistoimme lettuja ja istuimme nuotioilla opiston pääoven edustalla. 

Lähtöviikon torstaina ohjelmassa oli miesten- ja naisten ilta, ja kävimme hyviä keskusteluja suurella joukolla aiheesta seurustelu, seksuaalisuus ja avioliitto. Aiemmin päivällä yrittäjyyslinjalaiset kävivät yritysesittelyissä.

– Hiltsu ja Jacob, Avilla ja Luukas

Viimeisimmät

Opistoblogi – 15.9.2023

Ensimmäisellä kokonaisella opintojaksolla perus arjen aloittamisen lisäksi käynnistimme opiskelijakunnan toimintaa sekä vietimme olympialaisia.

Opistoblogi – 6.4.2023

Keväiset ilmat ovat saapuneet Räisälänmäelle, mikä onkin saanut opistolaiset nauttimaan porukalla ulkoilusta!

Opistoblogi – 24.3.2023

Hiihtoloman jälkeisillä viikoilla tehtiin laskettelureissu, ja keskityttiin hyvinvointi-teemaan niin teemapäivän kuin seminaarinkin merkeissä.

Opistoblogi – 24.2.2023

Kulunut jakso sisälsi monenlaisia teemoja, ystävänpäivänä ja pipolätkäpäivänä keskityttiin kohottamaan yhteishenkeä. Saimme tutustua myös SRK:n ja Oulun konservatorion toimintaan.

Opistoblogi – 10.2.2023

Saimme kotiväen kylään Räisälänmäelle. Olimme mukana historiallisessa opiston tyttöjen jääkiekkoturnauksessa, jossa pelasivat vastakkain viime vuosikurssien tyttöjen joukkueet.