Viikot 15 ja 16:

21.4.2023
Opistovuoden toiseksi viimeinen periodi on mennyt nopeasti erilaisen ohjelman merkeissä. Kevätpäivä kokosi lauantaina Räisälämäelle satoja nuoria.

Toiseksi viimeinen periodi alkoi normaalia myöhemmin pääsiäisloman takia. Torstaina opistossa vietettiin kaksospäivää, jolloin nähtiin omaperäisiä asuideoita. Torstaina aikuislinjalaiset järjestivät vielä ohjelmaillan. 

Keväiset kelit mahdollistivat paljon ulkoilua, esimerkiksi pyöräilyä kylille ja yhtenä päivänä päivällinenkin syötiin ulkona. Perjantaina monet opistolaiset lähtivät katsomaan jääkiekkopeliä Pyhäjärvelle. Voiton vei opiston oma joukkue, Wekings. Lauantaina vietettiin  +16- vuotiaiden kevätpäiviä, joiden järjestelyissä koko opisto oli mukana. Kevätpäivät onnistuivat hyvin, sää oli erinomainen ja kaikilla oli mukavaa. Kevätpäivän ohjelmassa oli mm. erilaisia pelejä ulkona ja kaksi alustusta keskusteluineen. Sunnuntain teemapäivän aiheena oli elinkaari. Päivä oli kaikkiaan rento.

Maanantaina käynnistyi viimeinen viikko lukujärjestyksen mukaan. Tiistai-iltana kuulimme upean kevätlaulukonsertin, jossa moni opistolainen pääsi esiintymään. Keskiviikkona vietimme opistolaisten kesken grillilautakunnan järjestämää suviseurailtaa, jossa lauloimme yhdessä, paistoimme lettuja ja istuimme nuotioilla opiston pääoven edustalla. 

Lähtöviikon torstaina ohjelmassa oli miesten- ja naisten ilta, ja kävimme hyviä keskusteluja suurella joukolla aiheesta seurustelu, seksuaalisuus ja avioliitto. Aiemmin päivällä yrittäjyyslinjalaiset kävivät yritysesittelyissä.

– Hiltsu ja Jacob, Avilla ja Luukas

Viimeisimmät

Opistoblogi – 23.2.2024

Tällä jaksolla saimme vieraita niin reisjärvisille järjestettyyn NuPeen, kuin Loisto- seminaariinkin. Itse puolestamme vierailimme koko porukalla Kajaanissa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Saimme kotiväkeämme kylään, tutustuimme edelleen toisiimme ja pelasimme Haapajärvellä jääkiekkoa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Rennon meiningin periodi sisälsi normaalin arjen lisäksi myös paljon yhteishenkeä kohottavia tempauksia ja tekemistä.

Opistoblogi – 15.1.2024

Vuoden ensimmäisellä viikolla palasimme opistolle viettämään loppiaispäiviä. Maanantaina alkoi opiskeluarki, ja uudet valinnaisryhmät lähtivät käyntiin.

Opistoblogi – 27.11.2023

Tapahtumarikas opintojakso sisälsi monia juhlallisia hetkiä. Thanksgiving-juhla, varttuneiden jouluruokailu ja armeijapäivän opistovala jäivät mieleen mukavina muistoina.

Opistoblogi – 27.11.2023

Loman jälkeisellä jaksolla pelattiin pipolätkää jäällä, osallistuttiin kakkukilpailuun ja tilattiin pizzaa källeiltä.