Viikko 5: Jääkiekkopöhinää

11.2.2022
Tällä viikolla on pelattu jääkiekkoa niin opiston ulkojäillä kuin Haapajärven hallillakin.

Maanantaina suurinosa opistolaisista palasivat opistolle, mutta joitakin opistolaisia oli vielä alkuviikosta kipeänä. Maanantaina illalla opiston jääkiekkojoukkueelle saapui kauan odotetut pelipaidat.

Keskiviikkona vapaa-ajan lautakunta järjesti kämppävierailun eli jokainen kämppä arvottiin johonkin soluun kylään. Tarkoituksena oli, että kämpät pääsisivät vierailemaan sellaisiin kämppiin, jossa eivät yleensä vietä aikaa. llta oli kaikin puolin mahtava ja opistolaisia yhdistävä.

Torstaina ja perjantaina opistolaiset ovat pelanneet mm. sählyä ja koripalloa, sekä muita sisäpelejä. Muuten päivät on ollut rauhallista ja rentoa oleskelua. Lauantaina oli suomalaisen kulttuurin päivä, jolloin opistolaiset pääsivät perehtymään enemmän suomalaiseen kulttuuriin Matin luennon ja hauskojen esitysten kautta.

Illalla lähes koko opistoporukka lähti Haapajärvelle katsomaan jääkiekko-ottelua. Pelit oli loistavat siitä huolimatta, että voittoa ei tällä kertaa tullut. Katsomossa kannustus oli kunnossa ja fiilis oli korkealla. Pelien yhteydessä opistolaiset pääsivät vaihtamaan kuulumisia edellisvuoden opistolaisten kanssa.

Opistolaisia on tullut pitkin viikkoa takaisin opistolle ja viikonloppuun mennessä melkein kaikki opistolaiset olivat jo paikalla ja terveenä. Tällä viikolla ulkojää on ollu kovassa käytössä ja siellä on ollut hyvät pelit useana päivänä! Saunat on edelleen ollut kovassa käytössä aamuisin ja iltaisin.

Meidän mielestä viikko on ollut energinen ja opettavainen. Opistolaiset on viettäneet paljon aikaa päärakennuksessa myös vapaa-ajalla ja yleinen fiilis on ollut todella hyvä.

-Jose ja Elena

Viimeisimmät

Opistoblogi – 24.3.2023

Hiihtoloman jälkeisillä viikoilla tehtiin laskettelureissu, ja keskityttiin hyvinvointi-teemaan niin teemapäivän kuin seminaarinkin merkeissä.

Opistoblogi – 24.2.2023

Kulunut jakso sisälsi monenlaisia teemoja, ystävänpäivänä ja pipolätkäpäivänä keskityttiin kohottamaan yhteishenkeä. Saimme tutustua myös SRK:n ja Oulun konservatorion toimintaan.

Opistoblogi – 10.2.2023

Saimme kotiväen kylään Räisälänmäelle. Olimme mukana historiallisessa opiston tyttöjen jääkiekkoturnauksessa, jossa pelasivat vastakkain viime vuosikurssien tyttöjen joukkueet.

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.