Viikko 41: Revontulia ja illanviettoa

12.10.2015

Olemme saaneet ihailla pimeinä iltoina mahtavia revontulia.

Torstai iltana vietimme miesten iltaa. Pojat aloittivat illan kodassa, jossa lauloimme ja söimme rosvopaistia. Ohjelmaan kuului myös saunomista telttasaunassa ja paljuilua maailman suurimmassa paljussa.

IMG_3154

Samaan aikaan tytöt viettivät liikuntasalissa naisteniltaa.

IMG_7198Ohjelmassa oli mm. naurujoogaa, rentoutumista ja tietysti syömistä. Oli mukava, tavallisesta poikkeava ilta ilman poikia.

IMG_7207

Seuraavat kaksi viikkoa vietetään pois opistolta tetin ja syysloman vuoksi.

Viikko emäntänä ja isäntänä on ollut todella antoisaa. Soluissa kiertelyn ansiosta olemme saaneet tutustua uusiin ihmisiin ja nähdä erilaisten solujen elämää.

Kiitos, että saimme toimia emäntänä ja isäntänä.

Sofia ja Aleksi

Viimeisimmät

Opistoblogi – 24.3.2023

Hiihtoloman jälkeisillä viikoilla tehtiin laskettelureissu, ja keskityttiin hyvinvointi-teemaan niin teemapäivän kuin seminaarinkin merkeissä.

Opistoblogi – 24.2.2023

Kulunut jakso sisälsi monenlaisia teemoja, ystävänpäivänä ja pipolätkäpäivänä keskityttiin kohottamaan yhteishenkeä. Saimme tutustua myös SRK:n ja Oulun konservatorion toimintaan.

Opistoblogi – 10.2.2023

Saimme kotiväen kylään Räisälänmäelle. Olimme mukana historiallisessa opiston tyttöjen jääkiekkoturnauksessa, jossa pelasivat vastakkain viime vuosikurssien tyttöjen joukkueet.

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.