Viikko 4: Työntouhua ja mukavia iltoja

29.1.2016
hankifutis
Viikonlopun teemapäivien ohessa pelasimme hankifutista järven jäällä.

 

kannustus
Myös ”katsomossa” oli hyvä meininki.

Mukavan viikonlopun jälkeen jatkoimme opiskelua ja linjavideoiden viimeistelyä. Viikon aikana opistoesittelyjä on pidetty Reisjärvellä ja Sievissä. Tiistai-iltana oli mukava lauluilta opiston aulassa. Oli rauhoittavaa laulaa tuttuja lauluja isolla porukalla. Torstain oppilaskunnan illan aikana teimme soluvierailuja. Tuli käytyä soluissa, joissa ei muuten ole tullut niin paljon oltua.

Kevätlukukauden opinnot ovat pyörähtäneet hyvin käyntiin. Nyt lähdemme viikonloppuvapaalle iloisin mielin. Viikon päästä on tiedossa kotiväen päivä opistolaisten kotiväelle. Yhteishenki opistolaisten keskellä on parantunut edelleen ja opistolla vallitsee positiivinen ilmapiiri.

väripäivä
Torstain väripäivän loistoa.

Viikko isäntänä ja emäntä on ollut mahtava! Olemme saaneet kierrellä soluissa ja nauttia muidenkin solujen iltaelämästä.

 
Jenny ja Konsta

Viimeisimmät

Opistoblogi – 24.3.2023

Hiihtoloman jälkeisillä viikoilla tehtiin laskettelureissu, ja keskityttiin hyvinvointi-teemaan niin teemapäivän kuin seminaarinkin merkeissä.

Opistoblogi – 24.2.2023

Kulunut jakso sisälsi monenlaisia teemoja, ystävänpäivänä ja pipolätkäpäivänä keskityttiin kohottamaan yhteishenkeä. Saimme tutustua myös SRK:n ja Oulun konservatorion toimintaan.

Opistoblogi – 10.2.2023

Saimme kotiväen kylään Räisälänmäelle. Olimme mukana historiallisessa opiston tyttöjen jääkiekkoturnauksessa, jossa pelasivat vastakkain viime vuosikurssien tyttöjen joukkueet.

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.