Talvi on tullut Räisälänmäelle: viikko 45

7.11.2019

Sunnuntaina vietimme itsetuntopäivää. Päivä alkoi Jompen mielenkiintoisella luennolla teemapäivämme aiheeseen liittyen. Katsoimme videoita itsetuntoon liittyen ja moni sai varmasti ajattelemisen aihetta. Aihe on tärkeä ja siitä on tärkeä puhua. Sunnuntaipäivä yritettiin olla ilman puhelimia, jotkut onnistuivat ja jotkut eivät. Parasta päivässä oli, kun kirjoitimme itsellemme kirjeet mitkä avaamme opistovuoden lopulla.

Maanantaina vietimme källien pitsailtaa. Källit ahersivat monta tuntia pitsoja tehden ja kaikki saivat varmasti vatsansa täyteen. Stillit pitivät maanantaina päiväkerhon Reisjärvisille lapsille.

Viikko on rullannut mukavasti ja ulkojäillä uskalsi alkaa turvallisesti pelaamaan jääkiekkoa. Talvi on näyttänyt parhaimmat puolensa ja on ollut ihana viettää aikaa ulkona. Stillit kävi keskiviikkona tutustumassa Ylivieskan sosiaali-ja terveysalaan ja olivat niin innoissaan Kärkkäiselle pääsystä, että unohtivat opistolaisen bussista. Lopulta kaikki meni kuitenkin hyvin ja opistolle palattiin herkkujen sekä leveän hymyn kanssa. 

 

Torstaina vietimme teknisen lautakunnan ohjelmailtaa. Ohjelmaan kuului Kahoot, laulamista sekä tarina Heidän kanssaan kulje- kirjasta.

Viikko on rullannut mallikkaasti. Kärrysauna on tuottanut iloa monelle kämpälle, muutama koipi on nyrjäytetty, on puhuttu tärkeistä asioista ja naurettu. Monen mielestä etenkin syysloman jälkeinen ilmapiiri on ollut mahtava ja opistossa on ollut entistä helpompi olla.

 On ollut mukava viikko isäntänä ja emäntänä ja mukavinta oli kämpissä kiertäminen. 

Terveisin Lovviisa ja Tommi

Viimeisimmät

Opistoblogi – 24.3.2023

Hiihtoloman jälkeisillä viikoilla tehtiin laskettelureissu, ja keskityttiin hyvinvointi-teemaan niin teemapäivän kuin seminaarinkin merkeissä.

Opistoblogi – 24.2.2023

Kulunut jakso sisälsi monenlaisia teemoja, ystävänpäivänä ja pipolätkäpäivänä keskityttiin kohottamaan yhteishenkeä. Saimme tutustua myös SRK:n ja Oulun konservatorion toimintaan.

Opistoblogi – 10.2.2023

Saimme kotiväen kylään Räisälänmäelle. Olimme mukana historiallisessa opiston tyttöjen jääkiekkoturnauksessa, jossa pelasivat vastakkain viime vuosikurssien tyttöjen joukkueet.

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.