Viikot 1 ja 2: Loppiaispäivät ja lätkäturnaus

13.1.2023
Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Pitkän loman jälkeen oli odotettu paluu opistolle. Heti paluun jälkeen järjestimme loppiaispäivät, joilla kävi melkein 1500 vierasta. Se oli osittain rankka, mutta mieleenpainuva kokemus. Työvuoroja riitti jokaiselle opistolaiselle ja osa vieraista jäi yöksi.

Lauantain teemapäivän aiheena oli suomalainen kulttuuri. Ryhmissä valmistimme esitykset muille opistolaisille aiheeseen liittyen. Heti teemapäivän jälkeen suurin osa opistolaisista lähti Haapajärvelle seuraamaan opiston nykyisen ja vanhojen joukkueiden välistä jääkiekkoturnausta. Siellä oli hyvä meininki.

Sunnuntain teemapäivän aiheena oli “minä, me, opisto”. Sen tarkoituksena oli herättää keskustelua yhteishengestä. Opiskelijat kokivat päivän tärkeänä ja yhdistävänä.

Maanantaina aloitimme opiskelun ja opisto arkeen totuttelun yli kuukauden tauon jälkeen. Tiistaina muutama opiskelijoista kävi Perhossa opistoesittelyssä ja tytöt viettivät opistolla tyttöjeniltaa. Keskiviikkona pukeuduimme Areiksi. (kumppAri, huppAri, rekkAri…) Illalla oli ohjelmailta, sekä poikien sählyottelu. Kuha on kumppari. Loppu.

-Alina M ja Lauri R, Vilma ja Veikka

Viimeisimmät

Opistoblogi – 15.9.2023

Ensimmäisellä kokonaisella opintojaksolla perus arjen aloittamisen lisäksi käynnistimme opiskelijakunnan toimintaa sekä vietimme olympialaisia.

Opistoblogi – 21.4.2023

Opistovuoden toiseksi viimeinen periodi on mennyt nopeasti erilaisen ohjelman merkeissä. Kevätpäivä kokosi lauantaina Räisälämäelle satoja nuoria.

Opistoblogi – 6.4.2023

Keväiset ilmat ovat saapuneet Räisälänmäelle, mikä onkin saanut opistolaiset nauttimaan porukalla ulkoilusta!

Opistoblogi – 24.3.2023

Hiihtoloman jälkeisillä viikoilla tehtiin laskettelureissu, ja keskityttiin hyvinvointi-teemaan niin teemapäivän kuin seminaarinkin merkeissä.

Opistoblogi – 24.2.2023

Kulunut jakso sisälsi monenlaisia teemoja, ystävänpäivänä ja pipolätkäpäivänä keskityttiin kohottamaan yhteishenkeä. Saimme tutustua myös SRK:n ja Oulun konservatorion toimintaan.