Viikko 7: Salainen ystävä – viikko

19.2.2016

Maanantaina kun tulimme opistolle, meillä alkoi salainen ystävä -viikko. Ilmapiiri opistolla on kasvanut, kun olemme saaneet piristäviä yllätyksiä salaisilta ystäviltä.

_MG_8488
Salaisia ystäviä on muistettu monin tavoin.

Tiistai-iltana pojilla oli haastepeli säbässä entisiä opistolaisia vastaan. Opistolaisilla oli kasvot maalissa ja hymyt huulilla, kun abit vierailivat opistolla torstaina. Illalla liikuntalautakunta järjesti oppilaskunnan illan, jossa oli erilaisia kilpailuja.

_MG_8472
Polttopallo on hauska laji suurella joukolla.

Lauantaina on Lahjat kiertoon – teemapäivä. Opiskelijat pääsevät esittelemään omia vahvuuksiaan ja opettamaan niitä muille erilaisissa pajoissa. Sunnuntaina meillä on lapsuus teemapäivä, johon olemme tuoneet lapsuuskuvia.

IMG_7289
Tällä viikolla on nautittu keväisistä päivistä.

Katriina ja Joona

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.