Viikko 49: Juhlan aikaa

9.12.2011

Sunnuntai-iltana oli opistovuoden suurin ponnistus: musiikkikahvila. Se keräsi noin 450 kuuntelijaa plus opistolaiset. Keittiölautakunta oli leiponut erilaisia leivoksia, joita vieraat saivat syödä esityksiä kuunnellessa ja katsellessa. Musiikkikahvilan tuotoilla hankimme hienon pianon.

Maanantaiaamuna heräsimme lumiseen maisemaan. Pihalla oli satanut paljon lunta, jonka johdosta olemme päässeet nauttimaan lumisodasta ja mäenlaskusta.

Tiistaiaamuna kokoonnuimme koko porukalla pihalle lipunnostoon, jonka jälkeen lähdimme bussikyydeillä kirkkoon itsenäisyyspäivän jumalanpalvelukseen. Jumalapalveluksen jälkeen kävimme Elsa ja Antti Räisälän haudalla. Illalla pukeuduimme juhlavasti ja menimme itsenäisyyspäivän vastaanotolle. Kättelimme presidenttiparia, jonka jälkeen alkoi itsenäisyysjuhla. Muutamat lautakunnat olivat järjestäneet ohjelmaa, muun muassa runon lukua ja kuorolaulua. Lopuksi kajautimme Maamme-laulun. Illan päätteeksi joimme juhlakahvit.

Keskiviikkona saimme uudet opistohupparit. Torstaiaamuna oli opistotunti, jonka jälkeen pidettiin kolmen opiston aamuhartaus skypen välityksellä, jonka piti rehtorimme Mikko Kinnunen.

Sitten bussit veivät meidät kirkkoon joulujuhlaharjoituksiin. Harjoittelimme joulujuhlan läpi, jonka jälkeen saavuimme takaisin opistolle.

Illalla oli oman väen joulujuhla jonne saapui henkilökunta perheineen ja kaikki opistolaiset. Jokainen linja oli järjestänyt pienen ohjelmanumeron, jonka he esittivät vuorollaan. Myös henkilökunta esitti esityksen, joka keräsi suurta suosiota yleisön joukossa. Henkilökunnan naisväki lahjoitti ohjelmansa lopuksi suuren määrän erilaisia pelejä, jotka oli hankittu musiikkikahvilasta saaduilla varoilla. Juhlan päätteeksi joimme torttukahvit. Illalla osa oli vielä lumisotaa ja pelaili uusia pelejä.

Perjantaina meillä on jouluruokailu ja illalla solujenväliset pikkujoulut.

Lauantaina on joulujuhla Reisjärven kirkossa klo 15, jonka jälkeen opistolla on joulupuuro ja kahvit. Sitten lähdemme joululoman viettoon.

Hyvää joululomaa kaikille! Palatkaa virkeinä ja hyvin nukkuneina takaisin opistolle.

Sini-Maria ja Aaron

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.