Viikko 4: Ulkojäillä kovalla pakkasella

26.1.2018

Viikko opistolla on kulunut nopeasti tavallista opistoarkea eläen.

Kovista pakkasista huolimatta Reisjärven ulkojäät ovat olleet opistolaisten kovassa käytössä. Jopot ovat kyydinneet opistolaisia opistolta Kalajalle ja takaisin. Pojat ovat tehneet uj:n myös järven jäälle. Tellin pojat alkoivat teroittaa luistimia maksua vastaan. Näillä rahoilla he aikovat tehdä keväällä jonkun kivan reissun linjan kesken.

Opiston uusi asuntola Iglula on ollut niin suosittu yöpaikka, että sen kaveriksi rakennettiin toinen iglu. Kiitos niiden rakentamisesta lellin porukalle!

Reippaat lellit kävivät linjan-ohjaajansa luona hiihtämällä.

Tyttöjen liikuntaryhmä rakensi opiston puistoon lumiesteitä, jotta voimme pelata kaupunkisotaa yhdessä.

Torstai-iltana meillä oli oman väen keskusteluilta. Alustuksen aihe oli tärkeä ja aina ajankohtainen; ihmissuhteet opistossa ja sen ulkopuolella. Se aiheutti paljon mukavaa keskustelua vielä illalla soluissakin.

Kaisa ja Onni

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.