Viikko 4: Arjen pöhinää

27.1.2017

Aloitimme uuden viikon täynnä tarmoa ja intoa opiskeluun. Puolet opistovuodesta on nyt käyty ja opiston yhteishenki on noussut entisestään, monet ovat sanoneet että nyt pystyy jo oikeasti puhumaan aivan kaikille. Opistolla on ollut myös ennätysmäärä kyynärsauvojen käyttäjiä.

IMG_8681

Maanantaina opistolla oli jännitystä ilmassa, kun aamupäivällä oli sähkökatkoksia ja tiskikone rikki. Ahkerat tiskarit hoitivat kuitenkin homman kotiin ja tiskikonekin saatiin lopulta kuntoon. Tiistaina osa opistolaisista pääsi rekiajelulle ja rehtorikin hyppäsi hurjaan kyytiin.

IMG_8856

Lellit palasivat sunnuntaina alkaneelta selviytymiskurssilta voittajina. Keskiviikkona opistolla vietettiin kahden opistolaisen synttäreitä.  Torstaina juokssukoululaiset saivat uusia haasteita, kun keli oli niin liukas että kaatumisia tuli jo ensikilometrien aikana paljon. Juoksukoulussa livestream katsojamäärä kilpailun juoksukoulun vetäjän  ja Jussila C:n välillä voitti juoksukoulun vetäjä. Illalla oli keittiölautakunnan oppilaskunnan ilta, johon he olivat valmistelleet tietovisan ja penkki leikin. Kamarikuoro kävi kiertämässä illan päätteeksi solut laulaen.

Kämppien kiertäminen on ollut erittäin kivaa. Orpolan pojat ovat käyneet kovasti saunassa, Tipula A omistaa parhaimman teekokoelman, Tätilä B:stä kiertää kovimmat rakkaustarinat, räisälä A:ssa pelataan ahkerasti korteilla ja Räisälä D:ssä käydään kiivasta kisaa ”Puljusta”. Kämpät ovat työstäneet soluesittelyjä, jotka tulevat opiston vuosikirjaan.

IMG_20170126_224003
  Räisälä D:n ”Pulju”

 

IMG_20170126_223027
Tipula A:n kuuluisa teekokoelma.

Perjantaina lähdemme viikonloppulomalle. 5.2. on talviulkoilu päivä, johon alamme valmistautua loman  jälkeen. Kiitämme kuluneesta viikosta!

Aino ja Oskari

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.