Viikko 39: Saimme vieraaksi kotiväkeä

30.9.2016

Opistoviikkomme on ollut hyvin täyteläinen. Välillä meno on ollut hieman väsynyttä, mutta yhdessä tekemisen ilo on säilynyt ennallaan. Viikkoon on mahtunut monenmoista. Olemme muun muassa saaneet vieraita seiskaluokilta ja kotiväeltä.

_mg_6458

Perjantai-iltana opistokotimme täytti rakkaat vanhempamme.  Kiersimme rasteja Seppo-sovelluksen avulla vanhempien kanssa ja keskustelimme soluittain alustuksen pohjalta. Suurin osa opistolaisista yöpyi päärakennuksessa ja meillä oli hauskaa. Pojat viettivät pitsaperjantaita höyläpenkin välittömässä läheisyydessä, kun taas tytöt viettivät omaa iltavilliään kirjastossa. 

Torstaina opistomme täyttyi hieman nuoremmista vieraista. Saimme järjestää ryhmäytymispäivän Reisjärven koulun seiskaluokkalaisille. Erilaiset pisteet ja yhteinen toiminta toi opistoomme tekemisen meiningin. Vieraiden lähdettyä pääsimme nauttimaan kodalla lätyistä ja ilta huipentui poliisi ja rosvo -mittelöön pimeässä opistorakennuksessa.

_mg_6581

Vapaa-aika on mennyt rattoisasti pelaillen, löhöillen ja perusopistoarkea elellen. Alku isäntänä ja emäntänä on ollut mukavaa ja antoisaa. On ollut kivaa kiertää soluja iltaisin ja jututtaa ihmisiä.

Hermanni, Maria, Erkko ja Kaisa  

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.