Viikko 39: Saimme vieraaksi kotiväkeä

30.9.2016

Opistoviikkomme on ollut hyvin täyteläinen. Välillä meno on ollut hieman väsynyttä, mutta yhdessä tekemisen ilo on säilynyt ennallaan. Viikkoon on mahtunut monenmoista. Olemme muun muassa saaneet vieraita seiskaluokilta ja kotiväeltä.

_mg_6458

Perjantai-iltana opistokotimme täytti rakkaat vanhempamme.  Kiersimme rasteja Seppo-sovelluksen avulla vanhempien kanssa ja keskustelimme soluittain alustuksen pohjalta. Suurin osa opistolaisista yöpyi päärakennuksessa ja meillä oli hauskaa. Pojat viettivät pitsaperjantaita höyläpenkin välittömässä läheisyydessä, kun taas tytöt viettivät omaa iltavilliään kirjastossa. 

Torstaina opistomme täyttyi hieman nuoremmista vieraista. Saimme järjestää ryhmäytymispäivän Reisjärven koulun seiskaluokkalaisille. Erilaiset pisteet ja yhteinen toiminta toi opistoomme tekemisen meiningin. Vieraiden lähdettyä pääsimme nauttimaan kodalla lätyistä ja ilta huipentui poliisi ja rosvo -mittelöön pimeässä opistorakennuksessa.

_mg_6581

Vapaa-aika on mennyt rattoisasti pelaillen, löhöillen ja perusopistoarkea elellen. Alku isäntänä ja emäntänä on ollut mukavaa ja antoisaa. On ollut kivaa kiertää soluja iltaisin ja jututtaa ihmisiä.

Hermanni, Maria, Erkko ja Kaisa  

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.