Viikko 39: Kuudes opistoviikko takana

25.9.2014

Maanantaina saimme aloittaa taas uuden viikon iloisina ja virkeinä rakkaassa opistokodissamme. Heti opistolle tullessa pääsimme tekemään jännittävää solujen välistä Räisälänmäen ABC tenttiä, jonka voitti Tätilä A. Palkintona oli ilta, jonka saa viettää yhdessä solun kanssa saunoen ja uiden.

_DSC0050

Koko viikko on ollut ahkeraa opiskelua etenkin kieliopintojen linjalla. Olemme myös saaneet viettää mukavat kaksi viikkoa kahden tettiläisen kanssa. Tettiläiset ovat varmasti kokeneet tetin opistolla antoisaksi. Kiitos käynnistä!

Kamerasta 28.8.2014 1836

Medialautakunta järjesti valokuvauskilpailun, jonka aiheena oli opiston alku. Kilpailun voitti Heidi Tervaniemi kuvalla, jossa olympialaisten 8 kilometrin juoksun voittaja saapuu maaliin.

 IMG_2110

Opiston poikien sählyjoukkue on viimein saatu valittua. Joukkue saa ensimmäisen haasteen tulevana lauantana, kun vuoden 11-12 opistolaisia tulee pelaamaan joukkuetta vastaan.

DSC_0310

Viikko emäntänä ja isäntänä on ollut todella antoisaa. Soluissa kiertelyn ansiosta olemme saaneet tutustua uusiin ihmisiin ja rupatella jo tuttujen kanssa. Kiitos kun saimme toimia emäntänä ja isäntänä.

Siina ja Altti

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.