Viikko 39: Kuudes opistoviikko takana

25.9.2014

Maanantaina saimme aloittaa taas uuden viikon iloisina ja virkeinä rakkaassa opistokodissamme. Heti opistolle tullessa pääsimme tekemään jännittävää solujen välistä Räisälänmäen ABC tenttiä, jonka voitti Tätilä A. Palkintona oli ilta, jonka saa viettää yhdessä solun kanssa saunoen ja uiden.

_DSC0050

Koko viikko on ollut ahkeraa opiskelua etenkin kieliopintojen linjalla. Olemme myös saaneet viettää mukavat kaksi viikkoa kahden tettiläisen kanssa. Tettiläiset ovat varmasti kokeneet tetin opistolla antoisaksi. Kiitos käynnistä!

Kamerasta 28.8.2014 1836

Medialautakunta järjesti valokuvauskilpailun, jonka aiheena oli opiston alku. Kilpailun voitti Heidi Tervaniemi kuvalla, jossa olympialaisten 8 kilometrin juoksun voittaja saapuu maaliin.

 IMG_2110

Opiston poikien sählyjoukkue on viimein saatu valittua. Joukkue saa ensimmäisen haasteen tulevana lauantana, kun vuoden 11-12 opistolaisia tulee pelaamaan joukkuetta vastaan.

DSC_0310

Viikko emäntänä ja isäntänä on ollut todella antoisaa. Soluissa kiertelyn ansiosta olemme saaneet tutustua uusiin ihmisiin ja rupatella jo tuttujen kanssa. Kiitos kun saimme toimia emäntänä ja isäntänä.

Siina ja Altti

Viimeisimmät

Opistoblogi – 23.2.2024

Tällä jaksolla saimme vieraita niin reisjärvisille järjestettyyn NuPeen, kuin Loisto- seminaariinkin. Itse puolestamme vierailimme koko porukalla Kajaanissa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Saimme kotiväkeämme kylään, tutustuimme edelleen toisiimme ja pelasimme Haapajärvellä jääkiekkoa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Rennon meiningin periodi sisälsi normaalin arjen lisäksi myös paljon yhteishenkeä kohottavia tempauksia ja tekemistä.

Opistoblogi – 15.1.2024

Vuoden ensimmäisellä viikolla palasimme opistolle viettämään loppiaispäiviä. Maanantaina alkoi opiskeluarki, ja uudet valinnaisryhmät lähtivät käyntiin.

Opistoblogi – 27.11.2023

Tapahtumarikas opintojakso sisälsi monia juhlallisia hetkiä. Thanksgiving-juhla, varttuneiden jouluruokailu ja armeijapäivän opistovala jäivät mieleen mukavina muistoina.

Opistoblogi – 27.11.2023

Loman jälkeisellä jaksolla pelattiin pipolätkää jäällä, osallistuttiin kakkukilpailuun ja tilattiin pizzaa källeiltä.