Viikko 35: Ensimmäinen viikonloppuloma takana

29.8.2014

Riemu paistoi opistolaisten kasvoilta kun he palasivat ensimmäisen vapaan viikonlopun jälkeen takaisin opistolle. Ilmeet kertoivat kaiken, sillä opistoa oli selvästi ollut ikävä. Arkeen oli kuitenkin rutinoiduttava nopeasti, koska jo seuraavana aamuna koulunkäynti jatkui normaalisti. Osalla oppilaista valinnaisaineiden päättäminen tuotti jopa hieman ongelmia, sillä monesta hyvästä oli valittava vain juuri ne oikeat. Kaikesta tekemisestä kuitenkin näki, miten mukavaa opistossa on.

IMG_6730

Opiston liikuntavälineet ovat olleet ahkerassa käytössä heti opiston alusta alkaen. Erityisen suosion kohteena ovat olleet lentopallo ja salibandy. Lähes jokaisen pienenkin tauon aikana on jonkinlainen peli käynnissä. Iällä, taidolla tai sukupuolella ei ole mitään merkitystä, vaan kaikki otetaan peliin mukaan.

IMG_6973

Olemme saaneet nauttia opistolaisten taituruudesta eri taiteen alojen parissa.

IMG_7051

Joukostamme löytyy muun muassa todella taitavia kuvataiteen ja musiikin harrastajia joiden tuotokset ovat olleet kertakaikkisen upeita.

Mini Me Shakki Final 1x1

Lauantaina opistolaiset voivat halutessaan osallistua Räisälänmäen maraton-tapahtumaan, jossa voi juosta joko neljännes-, puoli-, tai koko maratonin. Kaikki lähdöt ovat opiston pihalta. Tapahtuma on avoin kaikille, ja toivomme runsasta osanottoa. Illaksi suuntamme Kokkolaan venetsialaisiin missä osallistumme nuorten iltaan.

Haluamme lopuksi sanoa, että viikko isännän ja emännän työssä on vähäisistä yöunista huolimatta ollut erittäin antoisaa. Illalla soluissa kiertely, sekä muut erilaiset vastuutehtävät antavat mahdollisuuden nähdä opistoelämää myös hieman eri näkökulmasta. Arvostamme suuresti, että saimme mahdollisuuden toimia isännän ja emännän roolissa.

Kaisa ja Jonne

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.