Viikko 3: Pakkasta..

18.1.2013

Saimme taas tämän viikon alussa palata tuttuun ja turvalliseen opistokotiimme. Oli mukava nähdä taas kaikkia kavereita sekä uusia opistolaisia. Opistossa aloitti  kolme uutta opiskelijaa kasvatusalan linjalla.

IMG_3833

Tiistaina  hevostenhoito-, media- ja ohjelmalautakunnat järjestivät yhteistyössä ”hevosdiakonia-illan”. Illan tarkoituksena oli, että vanhemmat toivat lapsensa opistolle hoitoon ja saivat itselleen ‘’laatuaikaa’’. Hevostenhoitolautakunta järjesti 3-12 vuotiaille lapsille ratsastusta ja puuhailua hevosten parissa. Alle kolmevuotiaille lapsille oli lapsiparkki.

Keskiviikkoiltana jokaiselta linjalta yksi opiskelija lähti Haapajärven yläasteelle opistonesittelyyn. Esittelyn tarkoituksena oli rohkaista nuoria tulemaan opistoon. Illan aikana opiskelijat kertoivat oman linjan toiminnasta, opistossa opiskelusta ja millaista opistossa on.

Torstaina opiston jääkiekkojoukkue kävi pelaamassa Haapajärvellä muita lähialueen toisenasteen oppilaitoksia vastaan. Turnaus päättyi opiston kannalta heikosti, sillä opisto hävisi kaikki ottelunsa. Turnaukseen ei lähdetty vakavalla mielellä vaan pääasiana oli nauttia pelaamisesta. Luonto- ja erälinjalaiset ovat valmistautuneet sunnuntaina pidettäviin myyjäisiin muun muassa leipoen.

_DSC0080

Viikko on sujunut rattoisasti ilman suurempia tapahtumia. Viikonloppuna on kuitenkin luvassa paljon ohjelmaa. Huomenna perjantaina meillä on koko opiston yhteinen oppilaskunnan kehittämisseminaari sekä sosiaali- ja terveysalan linjalaisten järjestämä ohjelmailta. Lauantaina meillä on kotiväenpäivä, jolloin vanhempamme ja sisaruksemme saapuvat opistolle kotiväenpäivää viettämään. Ennen heidän tuloaan me opistolaiset perehdymme erilaisiin ammatteihin.

IMG_3978

Oli mukava olla isäntänä ja emäntänä. Solukierrokset olivat huippuja ja matkatkin taittuivat välillä jopa reippaasti hiihtäen!

Katriiina ja Eetu

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.