Viikko 2: Takasi opskalla

13.1.2017

Laulu kaikuu ja nauru raikuu taas Räisälänmäellä. Palasimme takaisin opistolle keskiviikkoiltana reilun kolmen viikon joululoman jälkeen. Oli siistiä olla takaisin täällä ja oli huippua nähdä pitkästä aikaa opistoystäviä.

Torstain oppilaskunnan iltaan opistoneuvosto järjesti kämppäivierailut, eli soluittain mentiin toisiin kämppiin kylään. Ilta oli hauska kaikin puolin.

Viikonloppuna järjestettiin opistolla perinteiset loppiaispäivät, jotka alkoivat perjantaina Reisjärven kirkossa loppiaisen messulla. Myöhemmin oli koko perheen pyhäkoulu sekä alustus ja keskustelua aiheesta “Kaikella on määrähetkensä”.  

IMG_8238

Lauantaina oli alueellinen nuortenpäivä. Ohjelmaan kuului mm. liikuntatapahtuma, johon tuli bussilasteittain lapsia ja nuoria lähipaikkakunnilta, ja iltapäivällä pidettiin yhteinen raamattuluokka.

IMG_8147
Saimme olla mukana monenlaisissa vastuutehtävissä mukana järjestämässä seuroja.

 

IMG_8035
Liikuntapäivän sählypeleissä oli säpinää.

Iltasella oli alustus ja keskustelua aiheesta “Elämän tärkein asia”, ja siellä käytettiin monia hyviä puheenvuoroja, joista nousi esille tärkeitä ajatuksia.

IMG_8114

Illan päätteeksi oli lauluilta, jossa opiston kuorot esiintyivät.

Opskalla on ollut viikon aikana hyvä meininki, johtunee joululomalla ladatuista akuista. Syksy oli mahtava, mutta keväästä tehdään vielä sadoin verroin parempi!

 

Ruut ja Niklas

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.