Viikko 2: Takasi opskalla

13.1.2017

Laulu kaikuu ja nauru raikuu taas Räisälänmäellä. Palasimme takaisin opistolle keskiviikkoiltana reilun kolmen viikon joululoman jälkeen. Oli siistiä olla takaisin täällä ja oli huippua nähdä pitkästä aikaa opistoystäviä.

Torstain oppilaskunnan iltaan opistoneuvosto järjesti kämppäivierailut, eli soluittain mentiin toisiin kämppiin kylään. Ilta oli hauska kaikin puolin.

Viikonloppuna järjestettiin opistolla perinteiset loppiaispäivät, jotka alkoivat perjantaina Reisjärven kirkossa loppiaisen messulla. Myöhemmin oli koko perheen pyhäkoulu sekä alustus ja keskustelua aiheesta “Kaikella on määrähetkensä”.  

IMG_8238

Lauantaina oli alueellinen nuortenpäivä. Ohjelmaan kuului mm. liikuntatapahtuma, johon tuli bussilasteittain lapsia ja nuoria lähipaikkakunnilta, ja iltapäivällä pidettiin yhteinen raamattuluokka.

IMG_8147
Saimme olla mukana monenlaisissa vastuutehtävissä mukana järjestämässä seuroja.

 

IMG_8035
Liikuntapäivän sählypeleissä oli säpinää.

Iltasella oli alustus ja keskustelua aiheesta “Elämän tärkein asia”, ja siellä käytettiin monia hyviä puheenvuoroja, joista nousi esille tärkeitä ajatuksia.

IMG_8114

Illan päätteeksi oli lauluilta, jossa opiston kuorot esiintyivät.

Opskalla on ollut viikon aikana hyvä meininki, johtunee joululomalla ladatuista akuista. Syksy oli mahtava, mutta keväästä tehdään vielä sadoin verroin parempi!

 

Ruut ja Niklas

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.