Viikko 2: Opiston talviolympialaiset

10.1.2012

Lauantaiaamu alkoi infotilaisuudella auditoriossa, jossa saimme kuulla tulevasta talviolympialaispäivästä. Ohjelmassa oli curlingia pulkalla laskien, kiekon kuljetusta luistinradalla, hiihtoviesti metsäsuksilla ja pölkyn heittoa.

Lounaan jälkeen oli jännittävä finaali, jonka retkeilylautakunta voitti. Iltapäivällä käytiin vielä hurja hiihtokilpailu metsäsuksilla.

Sunnuntaina kuulimme mielenkiintoisen alustuksen aiheesta erilaisuus/monenlaisuus, jonka meille piti Irma Kinnunen ja avustamassa toimi vapaa-ajanlautakunta. Alustuksen jälkeen keskustelimme aiheesta. Päiväkahvin jälkeen katsoimme autismiin liittyvän dokumentin, joka oli erittäin mielenkiintoinen ja herätti monenlaisia ajatuksia. Iltapäivällä tukioppilaat järjestivät toimintaa erilaisuuteen liittyen. Kiersimme eri pisteitä, joissa saimme kokea millaista olisi esimerkiksi olla sokea.


Illalla lellit lähtivät Pakoperälle hiihto reissulle ja yöpyivät siellä teltoissa täyden kuun alla. Lentopallopelejä on riittänyt tällä viikolla. Joukkue on pelannut Kannusta, Kokkolaa ja Haapajärveä vastaan. Pelit ovat olleet tasaisia, joten on tullut voittoja ja tappioita.

Johanna ja Marko

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.