Viikko 2: Opiston talviolympialaiset

10.1.2012

Lauantaiaamu alkoi infotilaisuudella auditoriossa, jossa saimme kuulla tulevasta talviolympialaispäivästä. Ohjelmassa oli curlingia pulkalla laskien, kiekon kuljetusta luistinradalla, hiihtoviesti metsäsuksilla ja pölkyn heittoa.

Lounaan jälkeen oli jännittävä finaali, jonka retkeilylautakunta voitti. Iltapäivällä käytiin vielä hurja hiihtokilpailu metsäsuksilla.

Sunnuntaina kuulimme mielenkiintoisen alustuksen aiheesta erilaisuus/monenlaisuus, jonka meille piti Irma Kinnunen ja avustamassa toimi vapaa-ajanlautakunta. Alustuksen jälkeen keskustelimme aiheesta. Päiväkahvin jälkeen katsoimme autismiin liittyvän dokumentin, joka oli erittäin mielenkiintoinen ja herätti monenlaisia ajatuksia. Iltapäivällä tukioppilaat järjestivät toimintaa erilaisuuteen liittyen. Kiersimme eri pisteitä, joissa saimme kokea millaista olisi esimerkiksi olla sokea.


Illalla lellit lähtivät Pakoperälle hiihto reissulle ja yöpyivät siellä teltoissa täyden kuun alla. Lentopallopelejä on riittänyt tällä viikolla. Joukkue on pelannut Kannusta, Kokkolaa ja Haapajärveä vastaan. Pelit ovat olleet tasaisia, joten on tullut voittoja ja tappioita.

Johanna ja Marko

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.