Viikko 17: Toiminnallinen viikko

27.4.2015

Kolmanneksi viimeinen viikko vierähti hyvin käyntiin. Keskiviikkona oli vapaa-ajan lautakunnan järjestämä Nyt kehtaa pukeutua -päivä. Opistolaiset etsivät vaatekaapeistaan vaatteita, joita yhdistelivät hauskan näköisesti.

kuva 1

Aurinko on alkanut paistaa ja on jo kevätsiivouksien aika. Torstaina siivoiltiin kämppiä ja jatkettiin mattojen pesu perinnettä.

kuva 2

Päivällä liikuntaryhmien tytöt lähtivät 10 kilometrin vaellukselle Saariselle. Hyvin nukutun yön jälkeen he kävelivät takaisin ja menivät auttamaan pihan siivouksessa. Porukalla haravoiminen oli leppoisaa.

kuva 3

 Lauantaina oli Niemenkartanon koululla yrittäjyyslinjan organisoimat messut, jossa myös opistolaiset olivat mukana. Yrittäjien esittelypisteiden lisäksi messuilla oli mm. taikuri -esitys, erilaisia arvontoja ja pelastusnäytös.

Illalla opistolle palatessa muut opistolaiset saivat nauttia kauan odotetusta erityislinjan ohjelmaillasta. Teemana oli Prinsessa Ruusunen. Ohjelmaan kuului näytelmiä, lauluja ja runoja.

kuva 4

Viikko isäntänä ja emäntänä on ollut kiva ja ainutlaatuinen kokemus. Oli mukava käydä soluissa juttelemassa ja kurkistaa muiden opistolaisten soluelämään.

Iidaroosa ja Matias K.

Viimeisimmät

Opistoblogi – 15.9.2023

Ensimmäisellä kokonaisella opintojaksolla perus arjen aloittamisen lisäksi käynnistimme opiskelijakunnan toimintaa sekä vietimme olympialaisia.

Opistoblogi – 21.4.2023

Opistovuoden toiseksi viimeinen periodi on mennyt nopeasti erilaisen ohjelman merkeissä. Kevätpäivä kokosi lauantaina Räisälämäelle satoja nuoria.

Opistoblogi – 6.4.2023

Keväiset ilmat ovat saapuneet Räisälänmäelle, mikä onkin saanut opistolaiset nauttimaan porukalla ulkoilusta!

Opistoblogi – 24.3.2023

Hiihtoloman jälkeisillä viikoilla tehtiin laskettelureissu, ja keskityttiin hyvinvointi-teemaan niin teemapäivän kuin seminaarinkin merkeissä.

Opistoblogi – 24.2.2023

Kulunut jakso sisälsi monenlaisia teemoja, ystävänpäivänä ja pipolätkäpäivänä keskityttiin kohottamaan yhteishenkeä. Saimme tutustua myös SRK:n ja Oulun konservatorion toimintaan.