Viikko 17: Toiminnallinen viikko

27.4.2015

Kolmanneksi viimeinen viikko vierähti hyvin käyntiin. Keskiviikkona oli vapaa-ajan lautakunnan järjestämä Nyt kehtaa pukeutua -päivä. Opistolaiset etsivät vaatekaapeistaan vaatteita, joita yhdistelivät hauskan näköisesti.

kuva 1

Aurinko on alkanut paistaa ja on jo kevätsiivouksien aika. Torstaina siivoiltiin kämppiä ja jatkettiin mattojen pesu perinnettä.

kuva 2

Päivällä liikuntaryhmien tytöt lähtivät 10 kilometrin vaellukselle Saariselle. Hyvin nukutun yön jälkeen he kävelivät takaisin ja menivät auttamaan pihan siivouksessa. Porukalla haravoiminen oli leppoisaa.

kuva 3

 Lauantaina oli Niemenkartanon koululla yrittäjyyslinjan organisoimat messut, jossa myös opistolaiset olivat mukana. Yrittäjien esittelypisteiden lisäksi messuilla oli mm. taikuri -esitys, erilaisia arvontoja ja pelastusnäytös.

Illalla opistolle palatessa muut opistolaiset saivat nauttia kauan odotetusta erityislinjan ohjelmaillasta. Teemana oli Prinsessa Ruusunen. Ohjelmaan kuului näytelmiä, lauluja ja runoja.

kuva 4

Viikko isäntänä ja emäntänä on ollut kiva ja ainutlaatuinen kokemus. Oli mukava käydä soluissa juttelemassa ja kurkistaa muiden opistolaisten soluelämään.

Iidaroosa ja Matias K.

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.