Viikko 17: Toiminnallinen viikko

27.4.2015

Kolmanneksi viimeinen viikko vierähti hyvin käyntiin. Keskiviikkona oli vapaa-ajan lautakunnan järjestämä Nyt kehtaa pukeutua -päivä. Opistolaiset etsivät vaatekaapeistaan vaatteita, joita yhdistelivät hauskan näköisesti.

kuva 1

Aurinko on alkanut paistaa ja on jo kevätsiivouksien aika. Torstaina siivoiltiin kämppiä ja jatkettiin mattojen pesu perinnettä.

kuva 2

Päivällä liikuntaryhmien tytöt lähtivät 10 kilometrin vaellukselle Saariselle. Hyvin nukutun yön jälkeen he kävelivät takaisin ja menivät auttamaan pihan siivouksessa. Porukalla haravoiminen oli leppoisaa.

kuva 3

 Lauantaina oli Niemenkartanon koululla yrittäjyyslinjan organisoimat messut, jossa myös opistolaiset olivat mukana. Yrittäjien esittelypisteiden lisäksi messuilla oli mm. taikuri -esitys, erilaisia arvontoja ja pelastusnäytös.

Illalla opistolle palatessa muut opistolaiset saivat nauttia kauan odotetusta erityislinjan ohjelmaillasta. Teemana oli Prinsessa Ruusunen. Ohjelmaan kuului näytelmiä, lauluja ja runoja.

kuva 4

Viikko isäntänä ja emäntänä on ollut kiva ja ainutlaatuinen kokemus. Oli mukava käydä soluissa juttelemassa ja kurkistaa muiden opistolaisten soluelämään.

Iidaroosa ja Matias K.

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.