Viikko 13: Opistopäivät ja pääsiäisen aikaa

28.3.2013

Viikko on ollut mieleenpainuva ja mukava. Tällä viikolla on tapahtunut monenlaista ja jokainen on varmasti nauttinut olostaan täällä. 24000 palan palapeliä on tehty ahkerasti vapaa-ajalla ja välitunneilla – enää ei ole paljon jäljellä!

Palapeli valmistuu

Perjantaina katselimme stl:n huikeaa ohjelmailtaa. Saimme nähdä linjan itse kuvaaman rakkaustarinan ja siinä oli lähellä tulla itse kullakin kyynel silmäkulmaan. Ohjelmailtaan sisältyi myös muutama sketsi ja musiikkia.

Lauantaina täällä alkoivat opistopäivät. Saimme vieraaksi eri vuosikurssien (1962-1963, 1972-1973, 1982-1983, 1992-1993, 2002-2003)  takaisia opistolaisia, ja pidimme heille vuoden viimeisen opistoesittelyn. Saimme nähdä kuvia, kuunnella tarinoita ja kokemuksia heidän omista opistovuosistaan. Lauantai-iltana oli  yhteinen ohjelmailta, missä jokaisella vuosikurssilla oli omat ohjelmanumerot. Ohjelmat olivat eri tyylisiä ja hauskoja.

Sunnuntaina opistopäivät jatkuivat ja yhteistä ohjelmaa oli iltapäivään asti. Opistopäivät olivat mukava kokemus myöskin tämän vuoden opistolaisille. Illalla muutamat tytöt päättivät piristää yllättäen opistolaisten iltaa ja järjestivät puolen tunnin suunnittelulla lyhyen ohjelmaillan. Naurua riitti ja kaikilla jäi mukava mieli illasta. Sunnuntaina myöskin muutamat opistolaiset lähtivät Haapavedelle Matteus-passioon.

Maanantaina vietimme tavallista arkipäivää. Tiistaina vapaa-ajan lautakunta piilotti nimillä varustettuja suklaamunia ympäri opistoa. Etsinnöissä riitti hauskaa! Illalla koimme ilon hetkiä, sillä rakkaat lellimme tulivat takaisin Lapin hiihtovaellukselta. Jokainen heistä selviytyi reissusta loistavasti ilman isompia haavereita, vaikka matkaa oli noin 150km.  Säät suosivat heitä koko viikon ajan.

Keskiviikkona oli vuorossa pääsiäiskuvaelma. Kuvaelma oli herkistävä ja mieleenpainuva.

Pääsiäiskuvaelma

Sen jälkeen menimme pääsiäisaterialle ja illalla suuntasimme vielä hiljaisen viikon ehtoolliskirkkoon.
Pääsiäisruokailu

On ollut tosi mukavaa olla emäntänä ja isäntänä. On nähnyt opistoelämää vähän erilaisin silmin. Olemme nauttineet onnellisin mielin tästäkin viikosta.

Nyt suuntaamme pääsiäislomalle ja palaamme vasta tiistaina rakkaaseen opistokotiin. Silloin on jäljellä enää kuusi viikkoa opistoa. Oikein hyvää ja rauhallista pääsiäisen aikaa kaikille!

Iida ja Jussi-Markus

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.