Viikko 13: Kolme opistoa koolla

27.3.2015

Maanantai-iltana käytävät täyttyivät taas opistolaisten naurusta, kun palasimme kolmanneksi viimeiseltä viikonloppulomalta takaisin opistolle. Heti opistotunnin jälkeen pääsimme toivottamaan aikuislinjalaiset tervetulleiksi Unkarin matkalta takaisin opistolle uuden opistolaulun merkeissä.

Tiistaina saimme opistolle vieraaksi Jämsän ja Ranuan opistolaiset. Yhteinen päivä alkoi jääkiekkoturnauksella, jossa jokaisen opiston joukkueet pääsivät pelaamaan vastakkain. Turnaus päättyi meidän omien Pink Panthersien voittoon!

IMG_7741

Selvittyämme takaisin opistolle, saimme kuulla jokaisen opiston kuulumisia ja lauluja, jonka jälkeen Ranuan opiston rehtorin alustuksen aiheesta “Rakkaus”.

IMG_3242

Päivä oli kokonaisuudessaan onnistunut ja kiitämme mahdollisuudesta saada molemmat yhtä aikaa vieraaksi. Kiitos Jämsän ja Ranuan opistoille!

Opisto cd:n äänitys lähenee ja lauluja onkin tällä viikolla harjoiteltu ahkerasti. Torstai-iltana oli opistoneuvoston järjestämä oppilaskunnan ilta, jonka aluksi muut opistolaiset näkivät liioitellun opistoneuvoston kokouksen. Oppilaskunnan illan päätteeksi opistolaisille jaettiin Varustelekasta tilatut maastokuvioiset opistopaidat!

IMG_0276

Tulevana viikonloppuna opistolla vietetään opistopäiviä ja opistolle saapuu opistolaisia 50, 40, 30, 20 ja 10 vuoden takaa.

Aurinkoista kevättä meille kaikille terveisin


Aliisa ja Erkki

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.