Viikko 13: Kolme opistoa koolla

27.3.2015

Maanantai-iltana käytävät täyttyivät taas opistolaisten naurusta, kun palasimme kolmanneksi viimeiseltä viikonloppulomalta takaisin opistolle. Heti opistotunnin jälkeen pääsimme toivottamaan aikuislinjalaiset tervetulleiksi Unkarin matkalta takaisin opistolle uuden opistolaulun merkeissä.

Tiistaina saimme opistolle vieraaksi Jämsän ja Ranuan opistolaiset. Yhteinen päivä alkoi jääkiekkoturnauksella, jossa jokaisen opiston joukkueet pääsivät pelaamaan vastakkain. Turnaus päättyi meidän omien Pink Panthersien voittoon!

IMG_7741

Selvittyämme takaisin opistolle, saimme kuulla jokaisen opiston kuulumisia ja lauluja, jonka jälkeen Ranuan opiston rehtorin alustuksen aiheesta “Rakkaus”.

IMG_3242

Päivä oli kokonaisuudessaan onnistunut ja kiitämme mahdollisuudesta saada molemmat yhtä aikaa vieraaksi. Kiitos Jämsän ja Ranuan opistoille!

Opisto cd:n äänitys lähenee ja lauluja onkin tällä viikolla harjoiteltu ahkerasti. Torstai-iltana oli opistoneuvoston järjestämä oppilaskunnan ilta, jonka aluksi muut opistolaiset näkivät liioitellun opistoneuvoston kokouksen. Oppilaskunnan illan päätteeksi opistolaisille jaettiin Varustelekasta tilatut maastokuvioiset opistopaidat!

IMG_0276

Tulevana viikonloppuna opistolla vietetään opistopäiviä ja opistolle saapuu opistolaisia 50, 40, 30, 20 ja 10 vuoden takaa.

Aurinkoista kevättä meille kaikille terveisin


Aliisa ja Erkki

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.