Vierailut ja seurat opistolla

5.9.2020

Epidemiatilanteen vuoksi muiden kuin opiston työntekijöiden, opiskelijoiden ja lyhytkurssilaisten läsnäoloa opistolla rajoitetaan. Vierailuista opistolla sovitaan erikseen henkilökunnan kanssa.

Opisto järjestää yhteistyössä Reisjärven rauhanyhdistyksen kanssa seuroja. Seurat on yleisötapahtuma, mutta kontaktien minimoimiseksi toivomme, että paikan päällä seuroihin osallistuvat ainoastaan opiston opiskelijat, henkilökunta ja muut välttämättömät henkilöt. Seurat streamataan opiston YouTube-kanavalla (rkropisto).

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Uutisia – 14.12.2022

Opistolaiset juhlivat Suomen itsenäisyyttä 

Itsenäisyyspäivää vietettiin jumalanpalveluksella kirkossa, kunnan itsenäisyysjuhlassa ja illalla opistolla oppilaskunnan presidentin vastaanotolla.

Kurssiuutisia – 14.12.2022

Uusia mahdollisuuksia kursseille osallistumiseen on hyödyntää liikunta- ja kulttuuriseteleitä tai kysyä tukea opiston "vähävaraisavustuksen" nimellä kulkevasta rahastosta.

Uutisia – 14.12.2022

Joulupäivällisen yhteydessä luovutettiin huomionosoituksia pitkään palvelleille johtokunnan jäsenille ja työntekijöille.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.