Vanhempien kurssilla keskusteltiin kristillisestä kasvatuksesta

4.10.2023
Syyskuisena viikonloppuna opistolla vietettiin juhlaa. Saimme vieraaksemme opistolaisten vanhemmat ja huoltajat.

Syyskuisena viikonloppuna opistolla vietettiin juhlaa. Saimme vieraaksemme opistolaisten vanhemmat ja huoltajat. Kaksipäiväisellä kurssilla tutustuimme sekä toisiimme että opiskeluun opistossa. Saimme keskustella alustuksen pohjalta kristillisestä kasvatuksesta. Mukana olleet vanhemmat kokivat alustuksen kristillisestä kasvatuksesta hoitavana. He nauttivat siitä rakkaudesta, mitä uskovaiset toistensa seurassa saavat kokea. Kurssi koettiin erittäin antoisaksi ja onnistuneeksi. 

Kuva: Alva Lahtinen

Viimeisimmät

Opistoblogi – 27.11.2023

Tapahtumarikas opintojakso sisälsi monia juhlallisia hetkiä. Thanksgiving-juhla, varttuneiden jouluruokailu ja armeijapäivän opistovala jäivät mieleen mukavina muistoina.

Opistoblogi – 27.11.2023

Loman jälkeisellä jaksolla pelattiin pipolätkää jäällä, osallistuttiin kakkukilpailuun ja tilattiin pizzaa källeiltä.

Opistouutisia – 16.10.2023

Maksuttoman opistovuoden takia hakijamäärät ovat kasvaneet.  Uusien asuntoloiden myötä tänä vuonna opiskelijoita on yhteensä 164, mikä on ennätysmäärä. Opiskelijamäärän lisäys toteutui luomalla sosiaali- ja terveysalan linjalle kaksi ryhmää. Opiskelijat ovat olleet tyytyväisiä. Kasvu tuo myös uusia tarpeita.

Opistoblogi – 12.10.2023

Syyslomaa edeltävällä periodilla nautittiin yhteisestä ajasta ja yhteisenä tekemisenä oli mm. majanrakennus ja nuorten perjantai. Teemapäivien aiheina olivat oppimistaidot sekä ulkomaalaisena opistossa. Osa opistolaisista pääsi Kuopioon opistoesittelyyn.

Opistoblogi – 12.10.2023

Tällä syksyisellä periodilla järjestettiin presidentinvaalit sekä saimme vieraaksi opistolaisten vanhempia.

Tapahtumauutisia – 9.10.2023

Työryhmä kehittämään opistoseurojen puitteita ja palveluita. Ajankohta vakiintuu elokuulle.