Savirakentamisen kurssi 28.-30.7.2023

1.6.2023
Onko savirakentamisessa tulevaisuus? Tutkijoiden, tekijöiden ja tuotekehityksen kiinnostus on lisääntynyt saven käyttöön rakennusmateriaalina. Ilmoittaudu nyt savirakentamisen kurssille Reisjärven kr. opistolle.

Onko savirakentamisessa tulevaisuus? Tutkijoiden, tekijöiden ja tuotekehityksen kiinnostus on lisääntynyt saven käyttöön rakennusmateriaalina. Ilmoittaudu nyt savirakentamisen kurssille Reisjärven kr. opistolle 28.-30.7.2023 https://www.lyhytkurssille.fi/kurssi/reisjarvi/10286/

Kurssilla opit savirakentamisen perusteita ja tekniikoita, joita voi hyödyntää ekologisessa rakentamisessa. Savesta valmistetut rakennusmateriaalit ovat ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja perinteisille materiaaleille. Lisäksi savimateriaali mahdollistaa terveellisen sisäilman, koska se ei sisällä haitallisia kemikaaleja ja se voi jopa säännöstellä ilmankosteutta. Savirappaukset ja savimaalit soveltuvat myös taitelliseen työskentelyyn, savesta rakennetaan kauniita koteja ja tehdään eläviä pintoja.

Kurssilla tutustumme myös erilaisiin hankkeisiin, joissa savirakentamista on hyödynnetty menestyksekkäästi. Tulevaisuuden ekologiset rakennusprojektit tarjoavat mielenkiintoisia näkökulmia kestävään ja ympäristöystävälliseen rakentamiseen. Saat inspiraatiota ja tietoa näistä hankkeista, jotka ovat edelläkävijöitä kestävän rakentamisen alalla.

Kurssin aikana saat käytännön harjoituksia ja opastusta savirakentamisen tekniikoihin, opit tekemään savilaasteja sekä käyttämään työhön soveltuvia välineitä. Kurssi tarjoaa myös mahdollisuuden verkostoitua muiden samanhenkisten osallistujien kanssa, jakaa ideoita ekologisesta rakentamisesta sekä saunoa pölkkysavisaunassa.

Tule mukaan tälle kurssille ja ota askel kohti kestävämpää tulevaisuutta rakennusalalla. Opit hyödyntämään savirakentamisen mahdollisuuksia ekologisissa hankkeissa ja luomaan terveellistä sisäilmaa rakennuksiin. Ilmoittaudu kurssille ja ota askel kohti ekologista rakentamista!  https://www.lyhytkurssille.fi/kurssi/reisjarvi/10286/

Viimeisimmät

Kurssiuutisia – 28.5.2024

Räisälänmäen Taidekesä heinäkuussa tarjoaa kuvataiteen, yksinlaulun, hopeatöiden ja kirjoittamisen kurssit. Kursseilla lisäksi monipuolista yhteistä ohjelmaa.

Kurssiuutisia – 28.5.2024

Mikä ihmeen Opari? Lue lisää ja ilmoittaudu uuteen nuorten kurssikokonaisuuteen.

Uutisia – 28.5.2024

Kevään Kantti-koulutus päättyi portfolioiden työstämiseen ja päätösjuhlaan. Seuraava Kantti-koulutus alkaa taas elokuussa.

Opistouutisia – 28.5.2024

Reisjärven kristilliseen opistoon haki yhteishaussa 612 nuorta, joista 390 hakijalle opistomme oli ensisijainen hakukohde. Lisäksi aikuislinjalle on hakenut tähän mennessä 18 nuorta aikuista.

Uutisia – 28.5.2024

Opiston henkilökunnan ja johtokunnan yhteistyöseminaarissa lauantaina 18.5. keskusteltiin mm. työssäjaksamisesta, opistolaisten hyvinvoinnista ja opistossakin näkyvistä ajan ilmiöistä.