Savirakentamisen kurssi 28.-30.7.2023

1.6.2023
Onko savirakentamisessa tulevaisuus? Tutkijoiden, tekijöiden ja tuotekehityksen kiinnostus on lisääntynyt saven käyttöön rakennusmateriaalina. Ilmoittaudu nyt savirakentamisen kurssille Reisjärven kr. opistolle.

Onko savirakentamisessa tulevaisuus? Tutkijoiden, tekijöiden ja tuotekehityksen kiinnostus on lisääntynyt saven käyttöön rakennusmateriaalina. Ilmoittaudu nyt savirakentamisen kurssille Reisjärven kr. opistolle 28.-30.7.2023 https://www.lyhytkurssille.fi/kurssi/reisjarvi/10286/

Kurssilla opit savirakentamisen perusteita ja tekniikoita, joita voi hyödyntää ekologisessa rakentamisessa. Savesta valmistetut rakennusmateriaalit ovat ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja perinteisille materiaaleille. Lisäksi savimateriaali mahdollistaa terveellisen sisäilman, koska se ei sisällä haitallisia kemikaaleja ja se voi jopa säännöstellä ilmankosteutta. Savirappaukset ja savimaalit soveltuvat myös taitelliseen työskentelyyn, savesta rakennetaan kauniita koteja ja tehdään eläviä pintoja.

Kurssilla tutustumme myös erilaisiin hankkeisiin, joissa savirakentamista on hyödynnetty menestyksekkäästi. Tulevaisuuden ekologiset rakennusprojektit tarjoavat mielenkiintoisia näkökulmia kestävään ja ympäristöystävälliseen rakentamiseen. Saat inspiraatiota ja tietoa näistä hankkeista, jotka ovat edelläkävijöitä kestävän rakentamisen alalla.

Kurssin aikana saat käytännön harjoituksia ja opastusta savirakentamisen tekniikoihin, opit tekemään savilaasteja sekä käyttämään työhön soveltuvia välineitä. Kurssi tarjoaa myös mahdollisuuden verkostoitua muiden samanhenkisten osallistujien kanssa, jakaa ideoita ekologisesta rakentamisesta sekä saunoa pölkkysavisaunassa.

Tule mukaan tälle kurssille ja ota askel kohti kestävämpää tulevaisuutta rakennusalalla. Opit hyödyntämään savirakentamisen mahdollisuuksia ekologisissa hankkeissa ja luomaan terveellistä sisäilmaa rakennuksiin. Ilmoittaudu kurssille ja ota askel kohti ekologista rakentamista!  https://www.lyhytkurssille.fi/kurssi/reisjarvi/10286/

Viimeisimmät

Kurssiuutisia – 5.3.2024

Lyhytkurssitoiminta on opistossa vilkasta, kurssilaisia käy vuosittain lähes 4000 monen eri aihepiirin äärellä. Kursseille ilmoittaudutaan osoitteessa www.lyhytkurssille.fi.

Opistoblogi – 23.2.2024

Tällä jaksolla saimme vieraita niin reisjärvisille järjestettyyn NuPeen, kuin Loisto- seminaariinkin. Itse puolestamme vierailimme koko porukalla Kajaanissa.

Opistouutisia – 14.2.2024

Kevään yhteishaku Reisjärven kr. opiston oppivelvollisuuslinjoille lähestyy. MIten opistoon haetaan? Opiston nettisivuilla on uusi hakuinfo-video ja tärkeää tietoa hakemisesta.

Opistoblogi – 9.2.2024

Saimme kotiväkeämme kylään, tutustuimme edelleen toisiimme ja pelasimme Haapajärvellä jääkiekkoa.