Savirakentamisen kurssi 28.-30.7.2023

1.6.2023
Onko savirakentamisessa tulevaisuus? Tutkijoiden, tekijöiden ja tuotekehityksen kiinnostus on lisääntynyt saven käyttöön rakennusmateriaalina. Ilmoittaudu nyt savirakentamisen kurssille Reisjärven kr. opistolle.

Onko savirakentamisessa tulevaisuus? Tutkijoiden, tekijöiden ja tuotekehityksen kiinnostus on lisääntynyt saven käyttöön rakennusmateriaalina. Ilmoittaudu nyt savirakentamisen kurssille Reisjärven kr. opistolle 28.-30.7.2023 https://www.lyhytkurssille.fi/kurssi/reisjarvi/10286/

Kurssilla opit savirakentamisen perusteita ja tekniikoita, joita voi hyödyntää ekologisessa rakentamisessa. Savesta valmistetut rakennusmateriaalit ovat ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja perinteisille materiaaleille. Lisäksi savimateriaali mahdollistaa terveellisen sisäilman, koska se ei sisällä haitallisia kemikaaleja ja se voi jopa säännöstellä ilmankosteutta. Savirappaukset ja savimaalit soveltuvat myös taitelliseen työskentelyyn, savesta rakennetaan kauniita koteja ja tehdään eläviä pintoja.

Kurssilla tutustumme myös erilaisiin hankkeisiin, joissa savirakentamista on hyödynnetty menestyksekkäästi. Tulevaisuuden ekologiset rakennusprojektit tarjoavat mielenkiintoisia näkökulmia kestävään ja ympäristöystävälliseen rakentamiseen. Saat inspiraatiota ja tietoa näistä hankkeista, jotka ovat edelläkävijöitä kestävän rakentamisen alalla.

Kurssin aikana saat käytännön harjoituksia ja opastusta savirakentamisen tekniikoihin, opit tekemään savilaasteja sekä käyttämään työhön soveltuvia välineitä. Kurssi tarjoaa myös mahdollisuuden verkostoitua muiden samanhenkisten osallistujien kanssa, jakaa ideoita ekologisesta rakentamisesta sekä saunoa pölkkysavisaunassa.

Tule mukaan tälle kurssille ja ota askel kohti kestävämpää tulevaisuutta rakennusalalla. Opit hyödyntämään savirakentamisen mahdollisuuksia ekologisissa hankkeissa ja luomaan terveellistä sisäilmaa rakennuksiin. Ilmoittaudu kurssille ja ota askel kohti ekologista rakentamista!  https://www.lyhytkurssille.fi/kurssi/reisjarvi/10286/

Viimeisimmät

Opistoblogi – 15.9.2023

Ensimmäisellä kokonaisella opintojaksolla perus arjen aloittamisen lisäksi käynnistimme opiskelijakunnan toimintaa sekä vietimme olympialaisia.

Kurssiuutisia – 1.6.2023

Onko savirakentamisessa tulevaisuus? Tutkijoiden, tekijöiden ja tuotekehityksen kiinnostus on lisääntynyt saven käyttöön rakennusmateriaalina. Ilmoittaudu nyt savirakentamisen kurssille Reisjärven kr. opistolle.

Opistouutisia – 31.5.2023

Suvivirsi kaikui voimallisena opiston salissa lauantaina 6.5. Kevätjuhlaan kokoontunut henkilökunta, opiskelijat ja kotiväki kokivat yhdessä kiitollisuutta päättyneestä opistotalvesta. Uusia hakijoita oli tänäkin keväänä runsaasti, yhteensä hieman yli 600.

Tapahtumauutisia – 31.5.2023

Reisjärven opistoseurat järjestetään viime vuoden tapaan koulujen kesälomakauden lopussa, 4.-6.8. Uusi myymälä palvelee seuravieraita. Lämpimästi tervetuloa opistoseuroihin!

Kurssiuutisia – 31.5.2023

Innostuneet suunnistuksen harrastajat kokoontuivat opistolla toista kertaa. Seuraava kurssi on jo suunnitteilla ensi kevääksi Jämsän opistolle, ja sinne toivotaan mukaan myös uusia harrastajia.