Sakari Typpö Reisjärven opiston johtokunnan puheenjohtajaksi

12.4.2018

Reisjärven opiston johtokunta valitsi uudeksi puheenjohtajaksi Sakari Typön, joka toimii peruskoulun ja lukion rehtorina Kannuksessa. Sakari Typpö on koulutukseltaan teologian ja kauppatieteiden maisteri. Hän seuraa tehtävässä Matti Taskilaa, jonka läksiäisiä vietettiin kannatusyhdistyksen vuosikokouksen yhteydessä.

– Reisjärven opisto on kotien koulu, jonka toiminta perustuu kristillisiin arvoihin, Matti Taskila totesi puheessaan. – Opissa on kehittävä ja kokeileva toimintakulttuuri. Opiskelijat otetaan mukaan kantamaan vastuuta. Heistä kasvaa yhteiskunnan kantavia voimia. Kurssilaiset saavat oppia uutta ja levätä arjen rasituksista. On tärkeää, että tuemme tätä arvokasta työtä, Taskila kehotti.

Johtokunnan varapuheenjohtajana jatkaa Arto Paavola. Johtokuntaan valittiin uusina jäseninä Sakari Typpö ja Vesa Kärkkäinen.

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Uutisia – 15.6.2022

Opiskeljavalinnat 2022

Reisjärven kristilliseen opistoon on haettu ensimmäistä kertaa yhteishaussa tänä keväänä. Hakijat saavat tiedon yhteisvalinnan tuloksista 16.6

Kurssiuutisia – 31.5.2022

Ilmoittaudu pian, paikat täyttyvät nopeasti.

Tapahtumauutisia – 31.5.2022

Tervetuloa opistoseuroihin 5.–7.8.2022 - uusi aika, tuttu paikka! Lue seura-ajankohdan siirtokokeilusta lisää Päivämiehen verkkolehden uutisesta.

Uutisia – 31.5.2022

Uuden opiskelija-asuntolan rakentaminen alkoi opistolla. Aiheesta kertoo opiston tuore talouspäällikkö Marko Niskanen.