Sakari Typpö Reisjärven opiston johtokunnan puheenjohtajaksi

12.4.2018

Reisjärven opiston johtokunta valitsi uudeksi puheenjohtajaksi Sakari Typön, joka toimii peruskoulun ja lukion rehtorina Kannuksessa. Sakari Typpö on koulutukseltaan teologian ja kauppatieteiden maisteri. Hän seuraa tehtävässä Matti Taskilaa, jonka läksiäisiä vietettiin kannatusyhdistyksen vuosikokouksen yhteydessä.

– Reisjärven opisto on kotien koulu, jonka toiminta perustuu kristillisiin arvoihin, Matti Taskila totesi puheessaan. – Opissa on kehittävä ja kokeileva toimintakulttuuri. Opiskelijat otetaan mukaan kantamaan vastuuta. Heistä kasvaa yhteiskunnan kantavia voimia. Kurssilaiset saavat oppia uutta ja levätä arjen rasituksista. On tärkeää, että tuemme tätä arvokasta työtä, Taskila kehotti.

Johtokunnan varapuheenjohtajana jatkaa Arto Paavola. Johtokuntaan valittiin uusina jäseninä Sakari Typpö ja Vesa Kärkkäinen.

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Uutisia – 14.12.2022

Opistolaiset juhlivat Suomen itsenäisyyttä 

Itsenäisyyspäivää vietettiin jumalanpalveluksella kirkossa, kunnan itsenäisyysjuhlassa ja illalla opistolla oppilaskunnan presidentin vastaanotolla.

Kurssiuutisia – 14.12.2022

Uusia mahdollisuuksia kursseille osallistumiseen on hyödyntää liikunta- ja kulttuuriseteleitä tai kysyä tukea opiston "vähävaraisavustuksen" nimellä kulkevasta rahastosta.

Uutisia – 14.12.2022

Joulupäivällisen yhteydessä luovutettiin huomionosoituksia pitkään palvelleille johtokunnan jäsenille ja työntekijöille.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.