Sakari Typpö Reisjärven opiston johtokunnan puheenjohtajaksi

12.4.2018

Reisjärven opiston johtokunta valitsi uudeksi puheenjohtajaksi Sakari Typön, joka toimii peruskoulun ja lukion rehtorina Kannuksessa. Sakari Typpö on koulutukseltaan teologian ja kauppatieteiden maisteri. Hän seuraa tehtävässä Matti Taskilaa, jonka läksiäisiä vietettiin kannatusyhdistyksen vuosikokouksen yhteydessä.

– Reisjärven opisto on kotien koulu, jonka toiminta perustuu kristillisiin arvoihin, Matti Taskila totesi puheessaan. – Opissa on kehittävä ja kokeileva toimintakulttuuri. Opiskelijat otetaan mukaan kantamaan vastuuta. Heistä kasvaa yhteiskunnan kantavia voimia. Kurssilaiset saavat oppia uutta ja levätä arjen rasituksista. On tärkeää, että tuemme tätä arvokasta työtä, Taskila kehotti.

Johtokunnan varapuheenjohtajana jatkaa Arto Paavola. Johtokuntaan valittiin uusina jäseninä Sakari Typpö ja Vesa Kärkkäinen.

Viimeisimmät

Kurssiuutisia – 5.3.2024

Lyhytkurssitoiminta on opistossa vilkasta, kurssilaisia käy vuosittain lähes 4000 monen eri aihepiirin äärellä. Kursseille ilmoittaudutaan osoitteessa www.lyhytkurssille.fi.

Opistoblogi – 23.2.2024

Tällä jaksolla saimme vieraita niin reisjärvisille järjestettyyn NuPeen, kuin Loisto- seminaariinkin. Itse puolestamme vierailimme koko porukalla Kajaanissa.

Opistouutisia – 14.2.2024

Kevään yhteishaku Reisjärven kr. opiston oppivelvollisuuslinjoille lähestyy. MIten opistoon haetaan? Opiston nettisivuilla on uusi hakuinfo-video ja tärkeää tietoa hakemisesta.

Opistoblogi – 9.2.2024

Saimme kotiväkeämme kylään, tutustuimme edelleen toisiimme ja pelasimme Haapajärvellä jääkiekkoa.