Sakari Typpö Reisjärven opiston johtokunnan puheenjohtajaksi

12.4.2018

Reisjärven opiston johtokunta valitsi uudeksi puheenjohtajaksi Sakari Typön, joka toimii peruskoulun ja lukion rehtorina Kannuksessa. Sakari Typpö on koulutukseltaan teologian ja kauppatieteiden maisteri. Hän seuraa tehtävässä Matti Taskilaa, jonka läksiäisiä vietettiin kannatusyhdistyksen vuosikokouksen yhteydessä.

– Reisjärven opisto on kotien koulu, jonka toiminta perustuu kristillisiin arvoihin, Matti Taskila totesi puheessaan. – Opissa on kehittävä ja kokeileva toimintakulttuuri. Opiskelijat otetaan mukaan kantamaan vastuuta. Heistä kasvaa yhteiskunnan kantavia voimia. Kurssilaiset saavat oppia uutta ja levätä arjen rasituksista. On tärkeää, että tuemme tätä arvokasta työtä, Taskila kehotti.

Johtokunnan varapuheenjohtajana jatkaa Arto Paavola. Johtokuntaan valittiin uusina jäseninä Sakari Typpö ja Vesa Kärkkäinen.

Viimeisimmät

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Kurssiuutisia – 21.4.2022

Tervetuloa kuulemaan ja oppimaan Tunnetaitojen merkityksestä työssä ja arjessa lauantaina 14.5. klo 12.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Tapahtumauutisia – 8.4.2022

Tapahtuma alkaa päivällä klo 14 lähialueiden perheille suunnatulla ohjelmalla. Illan ohjelma on suunnattu rippikoulun käyneille nuorille.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.