Perhelomat lähestyvät

3.2.2017

[tvideo type=”youtube” clip_id=”T7_QCsOGOU8″ autoplay=”false”]

Opisto järjestää perheille perhelomia hiihtolomaviikolla 10. Ohjelmaan sisältyy yhteistä toimintaa ja yhdessäoloa, liikuntaa, ulkoilua, talutusratsastusta ja poniajelua, askartelua, musisointia, alustus ja keskustelua tärkeistä teemoista. Lapsille ja vanhemmille on järjestetty osittain omaa toimintaa.

Opiston lomaviikkojen tukijana ei toimi ainakaan vielä mikään järjestö. Maanantaista torstaihin kestävän loman hinta on 150 e/aikuinen ja 105 e/lapsi, alle 7-vuotiaat ilmaiseksi. Nämä perhelomat eivät ole valtionavun alaista kurssitoimintaa. Tarvittaessa voitte pyytää avustusta paikallisilta rauhanyhdistyksiltä (perhe-ja diakoniatoimikunnalta), kunnan sosiaalitoimistosta tai seurakunnan diakoniatoimistosta. Kumpaankin lomaryhmään mahtuu mukaan 14 perhettä.

Katso lisätiedot ja esimerkkiohjelma

Viimeisimmät

Kurssiuutisia – 5.3.2024

Lyhytkurssitoiminta on opistossa vilkasta, kurssilaisia käy vuosittain lähes 4000 monen eri aihepiirin äärellä. Kursseille ilmoittaudutaan osoitteessa www.lyhytkurssille.fi.

Opistoblogi – 23.2.2024

Tällä jaksolla saimme vieraita niin reisjärvisille järjestettyyn NuPeen, kuin Loisto- seminaariinkin. Itse puolestamme vierailimme koko porukalla Kajaanissa.

Opistouutisia – 14.2.2024

Kevään yhteishaku Reisjärven kr. opiston oppivelvollisuuslinjoille lähestyy. MIten opistoon haetaan? Opiston nettisivuilla on uusi hakuinfo-video ja tärkeää tietoa hakemisesta.

Opistoblogi – 9.2.2024

Saimme kotiväkeämme kylään, tutustuimme edelleen toisiimme ja pelasimme Haapajärvellä jääkiekkoa.