Opistoseurojen valmistelu täydessä vauhdissa

22.2.2022
Jos Jumala suo, Reisjärven opistoseurat järjestetään 5.–7. elokuuta Räisälänmäellä. Epävarmuudesta huolimatta näyttää siltä, että päästään kenttäseuroihin, toteaa päätoimikunnan puheenjohtaja Heikki Vänttilä.
Heikki Vänttilä

Iloinen puheensorina täytti opiston käytävät, kun pitkän tauon jälkeen 11.–12. helmikuuta saimme kokoontua opistolle viikonloppukurssille suunnittelemaan tulevan kesän opistoseuroja. Jos Jumala suo, Reisjärven opistoseurat järjestetään 5.–7. elokuuta Räisälänmäellä. Seurojen tunnuslauseena on Sinun sanasi on totuus (Joh. 17:17). Tänä vuonna järjestelyvastuussa ovat Alavieskan, Oulaisten, Haapaveden, Kalajoen, Merijärven ja Nivalan rauhanyhdistykset.

— Suunnitelmat on jo hyvällä mallilla ja seurojen valmistelu etenee hyvää vauhtia. Näyttää siltä, että on hirveän innostunut ja aktiivinen mieli osallistua opistoseuroihin ja niiden valmisteluun, kun ei ole päästy kahteen vuoteen isoihin seuroihin, kommentoi kalajokinen päätoimikunnan puheenjohtaja Heikki Vänttilä.

— Uudenlaisena haasteena on talkoiden järjestäminen nopealla aikataululla Ranuan seurojen jälkeen. Työvuoroihin tarvitaankin nyt talkooväkeä ja innokasta mieltä, Vänttilä jatkaa. Erityinen ilon aihe on, että vaikka tähän aikaan liittyykin epävarmuutta, niin nyt näyttäisi siltä, että päästään oikeisiin kenttäseuroihin. Reisjärvellä on viime vuosina kehitetty erityisesti kenttäoloja. Täällä on hyvät olosuhteet olla seuroissa, Vänttilä toteaa ja toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleeksi opistoseuroihin.

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Uutisia – 14.12.2022

Opistolaiset juhlivat Suomen itsenäisyyttä 

Itsenäisyyspäivää vietettiin jumalanpalveluksella kirkossa, kunnan itsenäisyysjuhlassa ja illalla opistolla oppilaskunnan presidentin vastaanotolla.

Kurssiuutisia – 14.12.2022

Uusia mahdollisuuksia kursseille osallistumiseen on hyödyntää liikunta- ja kulttuuriseteleitä tai kysyä tukea opiston "vähävaraisavustuksen" nimellä kulkevasta rahastosta.

Uutisia – 14.12.2022

Joulupäivällisen yhteydessä luovutettiin huomionosoituksia pitkään palvelleille johtokunnan jäsenille ja työntekijöille.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.