Opistoseurojen valmistelu täydessä vauhdissa

22.2.2022
Jos Jumala suo, Reisjärven opistoseurat järjestetään 5.–7. elokuuta Räisälänmäellä. Epävarmuudesta huolimatta näyttää siltä, että päästään kenttäseuroihin, toteaa päätoimikunnan puheenjohtaja Heikki Vänttilä.
Heikki Vänttilä

Iloinen puheensorina täytti opiston käytävät, kun pitkän tauon jälkeen 11.–12. helmikuuta saimme kokoontua opistolle viikonloppukurssille suunnittelemaan tulevan kesän opistoseuroja. Jos Jumala suo, Reisjärven opistoseurat järjestetään 5.–7. elokuuta Räisälänmäellä. Seurojen tunnuslauseena on Sinun sanasi on totuus (Joh. 17:17). Tänä vuonna järjestelyvastuussa ovat Alavieskan, Oulaisten, Haapaveden, Kalajoen, Merijärven ja Nivalan rauhanyhdistykset.

— Suunnitelmat on jo hyvällä mallilla ja seurojen valmistelu etenee hyvää vauhtia. Näyttää siltä, että on hirveän innostunut ja aktiivinen mieli osallistua opistoseuroihin ja niiden valmisteluun, kun ei ole päästy kahteen vuoteen isoihin seuroihin, kommentoi kalajokinen päätoimikunnan puheenjohtaja Heikki Vänttilä.

— Uudenlaisena haasteena on talkoiden järjestäminen nopealla aikataululla Ranuan seurojen jälkeen. Työvuoroihin tarvitaankin nyt talkooväkeä ja innokasta mieltä, Vänttilä jatkaa. Erityinen ilon aihe on, että vaikka tähän aikaan liittyykin epävarmuutta, niin nyt näyttäisi siltä, että päästään oikeisiin kenttäseuroihin. Reisjärvellä on viime vuosina kehitetty erityisesti kenttäoloja. Täällä on hyvät olosuhteet olla seuroissa, Vänttilä toteaa ja toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleeksi opistoseuroihin.

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Uutisia – 15.6.2022

Opiskeljavalinnat 2022

Reisjärven kristilliseen opistoon on haettu ensimmäistä kertaa yhteishaussa tänä keväänä. Hakijat saavat tiedon yhteisvalinnan tuloksista 16.6

Kurssiuutisia – 31.5.2022

Ilmoittaudu pian, paikat täyttyvät nopeasti.

Tapahtumauutisia – 31.5.2022

Tervetuloa opistoseuroihin 5.–7.8.2022 - uusi aika, tuttu paikka! Lue seura-ajankohdan siirtokokeilusta lisää Päivämiehen verkkolehden uutisesta.

Uutisia – 31.5.2022

Uuden opiskelija-asuntolan rakentaminen alkoi opistolla. Aiheesta kertoo opiston tuore talouspäällikkö Marko Niskanen.