Opistoseurojen valmistelu täydessä vauhdissa

22.2.2022
Jos Jumala suo, Reisjärven opistoseurat järjestetään 5.–7. elokuuta Räisälänmäellä. Epävarmuudesta huolimatta näyttää siltä, että päästään kenttäseuroihin, toteaa päätoimikunnan puheenjohtaja Heikki Vänttilä.
Heikki Vänttilä

Iloinen puheensorina täytti opiston käytävät, kun pitkän tauon jälkeen 11.–12. helmikuuta saimme kokoontua opistolle viikonloppukurssille suunnittelemaan tulevan kesän opistoseuroja. Jos Jumala suo, Reisjärven opistoseurat järjestetään 5.–7. elokuuta Räisälänmäellä. Seurojen tunnuslauseena on Sinun sanasi on totuus (Joh. 17:17). Tänä vuonna järjestelyvastuussa ovat Alavieskan, Oulaisten, Haapaveden, Kalajoen, Merijärven ja Nivalan rauhanyhdistykset.

— Suunnitelmat on jo hyvällä mallilla ja seurojen valmistelu etenee hyvää vauhtia. Näyttää siltä, että on hirveän innostunut ja aktiivinen mieli osallistua opistoseuroihin ja niiden valmisteluun, kun ei ole päästy kahteen vuoteen isoihin seuroihin, kommentoi kalajokinen päätoimikunnan puheenjohtaja Heikki Vänttilä.

— Uudenlaisena haasteena on talkoiden järjestäminen nopealla aikataululla Ranuan seurojen jälkeen. Työvuoroihin tarvitaankin nyt talkooväkeä ja innokasta mieltä, Vänttilä jatkaa. Erityinen ilon aihe on, että vaikka tähän aikaan liittyykin epävarmuutta, niin nyt näyttäisi siltä, että päästään oikeisiin kenttäseuroihin. Reisjärvellä on viime vuosina kehitetty erityisesti kenttäoloja. Täällä on hyvät olosuhteet olla seuroissa, Vänttilä toteaa ja toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleeksi opistoseuroihin.

Viimeisimmät

Uutisia – 24.5.2022

Opiskelijat saavat tiedon yhteisvalinnan tuloksista 16.6. Opintopolun kautta sähköpostiin.

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Kurssiuutisia – 21.4.2022

Tervetuloa kuulemaan ja oppimaan Tunnetaitojen merkityksestä työssä ja arjessa lauantaina 14.5. klo 12.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Tapahtumauutisia – 8.4.2022

Tapahtuma alkaa päivällä klo 14 lähialueiden perheille suunnatulla ohjelmalla. Illan ohjelma on suunnattu rippikoulun käyneille nuorille.