Opistoseurojen valmistelu täydessä vauhdissa

22.2.2022
Jos Jumala suo, Reisjärven opistoseurat järjestetään 5.–7. elokuuta Räisälänmäellä. Epävarmuudesta huolimatta näyttää siltä, että päästään kenttäseuroihin, toteaa päätoimikunnan puheenjohtaja Heikki Vänttilä.
Heikki Vänttilä

Iloinen puheensorina täytti opiston käytävät, kun pitkän tauon jälkeen 11.–12. helmikuuta saimme kokoontua opistolle viikonloppukurssille suunnittelemaan tulevan kesän opistoseuroja. Jos Jumala suo, Reisjärven opistoseurat järjestetään 5.–7. elokuuta Räisälänmäellä. Seurojen tunnuslauseena on Sinun sanasi on totuus (Joh. 17:17). Tänä vuonna järjestelyvastuussa ovat Alavieskan, Oulaisten, Haapaveden, Kalajoen, Merijärven ja Nivalan rauhanyhdistykset.

— Suunnitelmat on jo hyvällä mallilla ja seurojen valmistelu etenee hyvää vauhtia. Näyttää siltä, että on hirveän innostunut ja aktiivinen mieli osallistua opistoseuroihin ja niiden valmisteluun, kun ei ole päästy kahteen vuoteen isoihin seuroihin, kommentoi kalajokinen päätoimikunnan puheenjohtaja Heikki Vänttilä.

— Uudenlaisena haasteena on talkoiden järjestäminen nopealla aikataululla Ranuan seurojen jälkeen. Työvuoroihin tarvitaankin nyt talkooväkeä ja innokasta mieltä, Vänttilä jatkaa. Erityinen ilon aihe on, että vaikka tähän aikaan liittyykin epävarmuutta, niin nyt näyttäisi siltä, että päästään oikeisiin kenttäseuroihin. Reisjärvellä on viime vuosina kehitetty erityisesti kenttäoloja. Täällä on hyvät olosuhteet olla seuroissa, Vänttilä toteaa ja toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleeksi opistoseuroihin.

Viimeisimmät

Opistoblogi – 15.9.2023

Ensimmäisellä kokonaisella opintojaksolla perus arjen aloittamisen lisäksi käynnistimme opiskelijakunnan toimintaa sekä vietimme olympialaisia.

Kurssiuutisia – 1.6.2023

Onko savirakentamisessa tulevaisuus? Tutkijoiden, tekijöiden ja tuotekehityksen kiinnostus on lisääntynyt saven käyttöön rakennusmateriaalina. Ilmoittaudu nyt savirakentamisen kurssille Reisjärven kr. opistolle.

Opistouutisia – 31.5.2023

Suvivirsi kaikui voimallisena opiston salissa lauantaina 6.5. Kevätjuhlaan kokoontunut henkilökunta, opiskelijat ja kotiväki kokivat yhdessä kiitollisuutta päättyneestä opistotalvesta. Uusia hakijoita oli tänäkin keväänä runsaasti, yhteensä hieman yli 600.

Tapahtumauutisia – 31.5.2023

Reisjärven opistoseurat järjestetään viime vuoden tapaan koulujen kesälomakauden lopussa, 4.-6.8. Uusi myymälä palvelee seuravieraita. Lämpimästi tervetuloa opistoseuroihin!

Kurssiuutisia – 31.5.2023

Innostuneet suunnistuksen harrastajat kokoontuivat opistolla toista kertaa. Seuraava kurssi on jo suunnitteilla ensi kevääksi Jämsän opistolle, ja sinne toivotaan mukaan myös uusia harrastajia.