Opistoseurojen valmistelu täydessä vauhdissa

22.2.2022
Jos Jumala suo, Reisjärven opistoseurat järjestetään 5.–7. elokuuta Räisälänmäellä. Epävarmuudesta huolimatta näyttää siltä, että päästään kenttäseuroihin, toteaa päätoimikunnan puheenjohtaja Heikki Vänttilä.
Heikki Vänttilä

Iloinen puheensorina täytti opiston käytävät, kun pitkän tauon jälkeen 11.–12. helmikuuta saimme kokoontua opistolle viikonloppukurssille suunnittelemaan tulevan kesän opistoseuroja. Jos Jumala suo, Reisjärven opistoseurat järjestetään 5.–7. elokuuta Räisälänmäellä. Seurojen tunnuslauseena on Sinun sanasi on totuus (Joh. 17:17). Tänä vuonna järjestelyvastuussa ovat Alavieskan, Oulaisten, Haapaveden, Kalajoen, Merijärven ja Nivalan rauhanyhdistykset.

— Suunnitelmat on jo hyvällä mallilla ja seurojen valmistelu etenee hyvää vauhtia. Näyttää siltä, että on hirveän innostunut ja aktiivinen mieli osallistua opistoseuroihin ja niiden valmisteluun, kun ei ole päästy kahteen vuoteen isoihin seuroihin, kommentoi kalajokinen päätoimikunnan puheenjohtaja Heikki Vänttilä.

— Uudenlaisena haasteena on talkoiden järjestäminen nopealla aikataululla Ranuan seurojen jälkeen. Työvuoroihin tarvitaankin nyt talkooväkeä ja innokasta mieltä, Vänttilä jatkaa. Erityinen ilon aihe on, että vaikka tähän aikaan liittyykin epävarmuutta, niin nyt näyttäisi siltä, että päästään oikeisiin kenttäseuroihin. Reisjärvellä on viime vuosina kehitetty erityisesti kenttäoloja. Täällä on hyvät olosuhteet olla seuroissa, Vänttilä toteaa ja toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleeksi opistoseuroihin.

Viimeisimmät

Kurssiuutisia – 5.3.2024

Lyhytkurssitoiminta on opistossa vilkasta, kurssilaisia käy vuosittain lähes 4000 monen eri aihepiirin äärellä. Kursseille ilmoittaudutaan osoitteessa www.lyhytkurssille.fi.

Opistoblogi – 23.2.2024

Tällä jaksolla saimme vieraita niin reisjärvisille järjestettyyn NuPeen, kuin Loisto- seminaariinkin. Itse puolestamme vierailimme koko porukalla Kajaanissa.

Opistouutisia – 14.2.2024

Kevään yhteishaku Reisjärven kr. opiston oppivelvollisuuslinjoille lähestyy. MIten opistoon haetaan? Opiston nettisivuilla on uusi hakuinfo-video ja tärkeää tietoa hakemisesta.

Opistoblogi – 9.2.2024

Saimme kotiväkeämme kylään, tutustuimme edelleen toisiimme ja pelasimme Haapajärvellä jääkiekkoa.