Opistoseurojen päätoimikunta kokoontui

13.5.2024

Reisjärven opistoseurojen päätoimikunta kokoontui huhtikuun lopulla. Kokouksessa todettiin, että seurajärjestelyt etenevät hyvin ja suunnitelmien mukaan.

Jos Jumala suo, opistoseurat järjestetään 2.-4.8.2024. Seuraohjelma julkaistaan opistoseurojen internetsivuilla toukokuun lopussa ja sen lisäksi sinne päivitetään ajankohtaisia asioita seuravieraille.

Työvoiman kerääminen on edennyt vastuussa olevien rauhanyhdistysten alueella kohtuullisesti ja työvoimasta oli huhtikuun lopulla kerätty noin 65 %. Erityisesti liikenteenohjaukseen ja järjestyksenvalvontaan tarvitaan lisää työvuorojen varaajia, jotta tarvittavat viranomaisluvat voidaan hankkia. Viranomaisluvat ovat edellytyksenä opistoseurojen järjestämiselle.

Viimeisimmät

Kurssiuutisia – 28.5.2024

Räisälänmäen Taidekesä heinäkuussa tarjoaa kuvataiteen, yksinlaulun, hopeatöiden ja kirjoittamisen kurssit. Kursseilla lisäksi monipuolista yhteistä ohjelmaa.

Kurssiuutisia – 28.5.2024

Mikä ihmeen Opari? Lue lisää ja ilmoittaudu uuteen nuorten kurssikokonaisuuteen.

Uutisia – 28.5.2024

Kevään Kantti-koulutus päättyi portfolioiden työstämiseen ja päätösjuhlaan. Seuraava Kantti-koulutus alkaa taas elokuussa.

Opistouutisia – 28.5.2024

Reisjärven kristilliseen opistoon haki yhteishaussa 612 nuorta, joista 390 hakijalle opistomme oli ensisijainen hakukohde. Lisäksi aikuislinjalle on hakenut tähän mennessä 18 nuorta aikuista.

Uutisia – 28.5.2024

Opiston henkilökunnan ja johtokunnan yhteistyöseminaarissa lauantaina 18.5. keskusteltiin mm. työssäjaksamisesta, opistolaisten hyvinvoinnista ja opistossakin näkyvistä ajan ilmiöistä.

Tapahtumauutisia – 28.5.2024

Uusien opistoseura-alueiden maanmuokkaustyö on edennyt nopeasti.