Opistoseura-alueiden kunnostaminen hyvässä vauhdissa

10.6.2013

Reisjärven Kristillisen Kansanopistoyhdistys ry:n vuosikokouksessa keväällä 2013 kutsuttiin rauhanyhdistyksiä mukaan rahoittamaan opiston seura-alueiden ja rakenteiden kunnostamista. Rauhanyhdistykset ovat kantaneet kiitettävästi kortensa kekoon ja kehittämissuunnitelman mukaiset työt on voitu aloittaa.

Kehittämissuunnitelman 1. vaiheen mukainen opiston omien maa-alueiden kunnostaminen on täydessä vauhdissa. Samoin myös kolmen WC:n kunnostaminen etenee. WC:iden kunnostustöiden jouduttamiseksi on pyydetty lähialueiden rauhanyhdistyksiltä  talkootyövoimaa ammattimiesten avuksi.

Maansiirtotyöt aloitettiin teknologiatilojen päädyssä sijaitsevan logistiikka-alueen kunnostamisella. Logistiikka-alueelta kaivetut maat siirrettiin ranta-alueelle, joka ei ole aiemmin ollut opistoseura-alueena käytössä. Lisäksi rantaan tehtiin täyttötiet. Tällä hetkellä työstetään Kansanopistontien varteen parkki-aluetta ja kävelytietä.

 

Viimeisimmät

Opistoblogi – 15.9.2023

Ensimmäisellä kokonaisella opintojaksolla perus arjen aloittamisen lisäksi käynnistimme opiskelijakunnan toimintaa sekä vietimme olympialaisia.

Kurssiuutisia – 1.6.2023

Onko savirakentamisessa tulevaisuus? Tutkijoiden, tekijöiden ja tuotekehityksen kiinnostus on lisääntynyt saven käyttöön rakennusmateriaalina. Ilmoittaudu nyt savirakentamisen kurssille Reisjärven kr. opistolle.

Opistouutisia – 31.5.2023

Suvivirsi kaikui voimallisena opiston salissa lauantaina 6.5. Kevätjuhlaan kokoontunut henkilökunta, opiskelijat ja kotiväki kokivat yhdessä kiitollisuutta päättyneestä opistotalvesta. Uusia hakijoita oli tänäkin keväänä runsaasti, yhteensä hieman yli 600.

Tapahtumauutisia – 31.5.2023

Reisjärven opistoseurat järjestetään viime vuoden tapaan koulujen kesälomakauden lopussa, 4.-6.8. Uusi myymälä palvelee seuravieraita. Lämpimästi tervetuloa opistoseuroihin!

Kurssiuutisia – 31.5.2023

Innostuneet suunnistuksen harrastajat kokoontuivat opistolla toista kertaa. Seuraava kurssi on jo suunnitteilla ensi kevääksi Jämsän opistolle, ja sinne toivotaan mukaan myös uusia harrastajia.