Opistoseura-alueiden kunnostaminen hyvässä vauhdissa

10.6.2013

Reisjärven Kristillisen Kansanopistoyhdistys ry:n vuosikokouksessa keväällä 2013 kutsuttiin rauhanyhdistyksiä mukaan rahoittamaan opiston seura-alueiden ja rakenteiden kunnostamista. Rauhanyhdistykset ovat kantaneet kiitettävästi kortensa kekoon ja kehittämissuunnitelman mukaiset työt on voitu aloittaa.

Kehittämissuunnitelman 1. vaiheen mukainen opiston omien maa-alueiden kunnostaminen on täydessä vauhdissa. Samoin myös kolmen WC:n kunnostaminen etenee. WC:iden kunnostustöiden jouduttamiseksi on pyydetty lähialueiden rauhanyhdistyksiltä  talkootyövoimaa ammattimiesten avuksi.

Maansiirtotyöt aloitettiin teknologiatilojen päädyssä sijaitsevan logistiikka-alueen kunnostamisella. Logistiikka-alueelta kaivetut maat siirrettiin ranta-alueelle, joka ei ole aiemmin ollut opistoseura-alueena käytössä. Lisäksi rantaan tehtiin täyttötiet. Tällä hetkellä työstetään Kansanopistontien varteen parkki-aluetta ja kävelytietä.

 

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Uutisia – 14.12.2022

Opistolaiset juhlivat Suomen itsenäisyyttä 

Itsenäisyyspäivää vietettiin jumalanpalveluksella kirkossa, kunnan itsenäisyysjuhlassa ja illalla opistolla oppilaskunnan presidentin vastaanotolla.

Kurssiuutisia – 14.12.2022

Uusia mahdollisuuksia kursseille osallistumiseen on hyödyntää liikunta- ja kulttuuriseteleitä tai kysyä tukea opiston "vähävaraisavustuksen" nimellä kulkevasta rahastosta.

Uutisia – 14.12.2022

Joulupäivällisen yhteydessä luovutettiin huomionosoituksia pitkään palvelleille johtokunnan jäsenille ja työntekijöille.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.