Opistoseura-alueiden kunnostaminen hyvässä vauhdissa

10.6.2013

Reisjärven Kristillisen Kansanopistoyhdistys ry:n vuosikokouksessa keväällä 2013 kutsuttiin rauhanyhdistyksiä mukaan rahoittamaan opiston seura-alueiden ja rakenteiden kunnostamista. Rauhanyhdistykset ovat kantaneet kiitettävästi kortensa kekoon ja kehittämissuunnitelman mukaiset työt on voitu aloittaa.

Kehittämissuunnitelman 1. vaiheen mukainen opiston omien maa-alueiden kunnostaminen on täydessä vauhdissa. Samoin myös kolmen WC:n kunnostaminen etenee. WC:iden kunnostustöiden jouduttamiseksi on pyydetty lähialueiden rauhanyhdistyksiltä  talkootyövoimaa ammattimiesten avuksi.

Maansiirtotyöt aloitettiin teknologiatilojen päädyssä sijaitsevan logistiikka-alueen kunnostamisella. Logistiikka-alueelta kaivetut maat siirrettiin ranta-alueelle, joka ei ole aiemmin ollut opistoseura-alueena käytössä. Lisäksi rantaan tehtiin täyttötiet. Tällä hetkellä työstetään Kansanopistontien varteen parkki-aluetta ja kävelytietä.

 

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Uutisia – 15.6.2022

Opiskeljavalinnat 2022

Reisjärven kristilliseen opistoon on haettu ensimmäistä kertaa yhteishaussa tänä keväänä. Hakijat saavat tiedon yhteisvalinnan tuloksista 16.6

Kurssiuutisia – 31.5.2022

Ilmoittaudu pian, paikat täyttyvät nopeasti.

Tapahtumauutisia – 31.5.2022

Tervetuloa opistoseuroihin 5.–7.8.2022 - uusi aika, tuttu paikka! Lue seura-ajankohdan siirtokokeilusta lisää Päivämiehen verkkolehden uutisesta.

Uutisia – 31.5.2022

Uuden opiskelija-asuntolan rakentaminen alkoi opistolla. Aiheesta kertoo opiston tuore talouspäällikkö Marko Niskanen.