Opistoseura-alueiden kunnostaminen hyvässä vauhdissa

10.6.2013

Reisjärven Kristillisen Kansanopistoyhdistys ry:n vuosikokouksessa keväällä 2013 kutsuttiin rauhanyhdistyksiä mukaan rahoittamaan opiston seura-alueiden ja rakenteiden kunnostamista. Rauhanyhdistykset ovat kantaneet kiitettävästi kortensa kekoon ja kehittämissuunnitelman mukaiset työt on voitu aloittaa.

Kehittämissuunnitelman 1. vaiheen mukainen opiston omien maa-alueiden kunnostaminen on täydessä vauhdissa. Samoin myös kolmen WC:n kunnostaminen etenee. WC:iden kunnostustöiden jouduttamiseksi on pyydetty lähialueiden rauhanyhdistyksiltä  talkootyövoimaa ammattimiesten avuksi.

Maansiirtotyöt aloitettiin teknologiatilojen päädyssä sijaitsevan logistiikka-alueen kunnostamisella. Logistiikka-alueelta kaivetut maat siirrettiin ranta-alueelle, joka ei ole aiemmin ollut opistoseura-alueena käytössä. Lisäksi rantaan tehtiin täyttötiet. Tällä hetkellä työstetään Kansanopistontien varteen parkki-aluetta ja kävelytietä.

 

Viimeisimmät

Uutisia – 24.5.2022

Opiskelijat saavat tiedon yhteisvalinnan tuloksista 16.6. Opintopolun kautta sähköpostiin.

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Kurssiuutisia – 21.4.2022

Tervetuloa kuulemaan ja oppimaan Tunnetaitojen merkityksestä työssä ja arjessa lauantaina 14.5. klo 12.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Tapahtumauutisia – 8.4.2022

Tapahtuma alkaa päivällä klo 14 lähialueiden perheille suunnatulla ohjelmalla. Illan ohjelma on suunnattu rippikoulun käyneille nuorille.