Oparista ystäviä, iloa, rakkautta, tukea, tekemistä, seuroja ja kämppiksiä

28.5.2024
Mikä ihmeen Opari? Lue lisää ja ilmoittaudu uuteen nuorten kurssikokonaisuuteen.

Reisjärven opistolla on kehitetty todellinen vaihtoehto nuorten opistovuodelle: Opari kokoaa tulevana lukuvuonna opistolle neljänä viikonloppuna porukan, jossa nuoret pääsevät nauttimaan uusista ystävistä ja tutuiksi tulevista kämppiksistä. Opari huipentuu ensi keväänä neljän päivän leiriin Ruotsissa.

Varsinaista opiskelua Oparissa ei ole, mutta viikonloppujen ohjelmassa on esimerkiksi keskusteluiltoja, ruotsin ja englannin kieliä, yrittäjyyttä, itsetuntemusta, stressinhallintaa sekä monikulttuurisuutta. Kyseessä ei siis ole aivan opisto, eikä riparikaan, vaan oikeasti Opari! Lisätietoja ja vastauksia kysymyksiin löydät Oparin esittelyvideosta.

Oparin suunnitteluun ja toteutukseen osallistuvat Maria Luhtaniemi ja Kirsi Lamminaho toivovat, että Opariin tulevat nuoret saisivat oman uskovaisen kaveriporukan, uusia ystäviä, rakastavat aikuiset ja turvallisen paikan, jossa keskustella uskomisen asioista.

Nyt käynnissä olevaan hakuun voivat osallistua vuosina 2007 ja 2008 syntyneet nuoret. Lisätiedot ja hakuohjeet: www.rkropisto.fi/opari

Teksti: Ari Ervasti

Viimeisimmät

Kurssiuutisia – 28.5.2024

Räisälänmäen Taidekesä heinäkuussa tarjoaa kuvataiteen, yksinlaulun, hopeatöiden ja kirjoittamisen kurssit. Kursseilla lisäksi monipuolista yhteistä ohjelmaa.

Kurssiuutisia – 28.5.2024

Mikä ihmeen Opari? Lue lisää ja ilmoittaudu uuteen nuorten kurssikokonaisuuteen.

Uutisia – 28.5.2024

Kevään Kantti-koulutus päättyi portfolioiden työstämiseen ja päätösjuhlaan. Seuraava Kantti-koulutus alkaa taas elokuussa.

Opistouutisia – 28.5.2024

Reisjärven kristilliseen opistoon haki yhteishaussa 612 nuorta, joista 390 hakijalle opistomme oli ensisijainen hakukohde. Lisäksi aikuislinjalle on hakenut tähän mennessä 18 nuorta aikuista.

Uutisia – 28.5.2024

Opiston henkilökunnan ja johtokunnan yhteistyöseminaarissa lauantaina 18.5. keskusteltiin mm. työssäjaksamisesta, opistolaisten hyvinvoinnista ja opistossakin näkyvistä ajan ilmiöistä.