Musiikkikahvila avasi adventin

12.12.2013

Opiston kuorot ja soitinryhmä esittivät jouluista musiikkia perinteisessä musiikkikahvilassa, joka pidettiin tänä vuonna ensimmäisen adventin iltana. Kieliopintojen linja esitti kuvaelman Aviva ja ensimmäinen joulu. Illan päätteeksi hiljennyimme Tuomo Jokitalon pitämään iltahartauteen. Tämän vuoden tuloilla opistolle hankittiin mm. sähköpiano ja nuottikirjoja opiston kuorojen käyttöön. Moni totesi, että tästä alkaa adventti ja valmistautuminen jouluun.

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Uutisia – 14.12.2022

Opistolaiset juhlivat Suomen itsenäisyyttä 

Itsenäisyyspäivää vietettiin jumalanpalveluksella kirkossa, kunnan itsenäisyysjuhlassa ja illalla opistolla oppilaskunnan presidentin vastaanotolla.

Kurssiuutisia – 14.12.2022

Uusia mahdollisuuksia kursseille osallistumiseen on hyödyntää liikunta- ja kulttuuriseteleitä tai kysyä tukea opiston "vähävaraisavustuksen" nimellä kulkevasta rahastosta.

Uutisia – 14.12.2022

Joulupäivällisen yhteydessä luovutettiin huomionosoituksia pitkään palvelleille johtokunnan jäsenille ja työntekijöille.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.