Tervetuloa opiskelemaan uudistuneelle aikuislinjalle!

24.6.2013

Reisjärven opiston kasvatusalan linjan nimellä kulkenut yli 18-vuotiaiden linja muuttuu ensi syksystä lähtien aikuislinjaksi.

Uudistuvan linjan tavoitteena on, että kaikki opiskelijat voisivat käyttää omia vahvuuksiaan entistä paremmin opistovuoden aikana. Näin opiskelu olisi motivoivaa ja käytännönläheistä, ja opiskelijat voisivat kokeilla erilaisia töitä osallistumalla opistolla muutenkin tehtävän työn tekemiseen. Työllä kerätään rahaa aikuislinjalaisten omaan matkaan.

Katso esittelyvideo ja tutustu tarkemmin aikuislinjan nettisivulla.

Viimeisimmät

Opistoblogi – 23.2.2024

Tällä jaksolla saimme vieraita niin reisjärvisille järjestettyyn NuPeen, kuin Loisto- seminaariinkin. Itse puolestamme vierailimme koko porukalla Kajaanissa.

Opistouutisia – 14.2.2024

Kevään yhteishaku Reisjärven kr. opiston oppivelvollisuuslinjoille lähestyy. MIten opistoon haetaan? Opiston nettisivuilla on uusi hakuinfo-video ja tärkeää tietoa hakemisesta.

Opistoblogi – 9.2.2024

Saimme kotiväkeämme kylään, tutustuimme edelleen toisiimme ja pelasimme Haapajärvellä jääkiekkoa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Rennon meiningin periodi sisälsi normaalin arjen lisäksi myös paljon yhteishenkeä kohottavia tempauksia ja tekemistä.

Opistoblogi – 15.1.2024

Vuoden ensimmäisellä viikolla palasimme opistolle viettämään loppiaispäiviä. Maanantaina alkoi opiskeluarki, ja uudet valinnaisryhmät lähtivät käyntiin.

Uutisia – 4.1.2024

Kantti-koulutuksen merkittävä kohderyhmä on pitkään kotona lapsiperhearkea pyörittäneet aikuiset. Koulutukseen liittyvät tehtävät auttavat näkemään vahvuuksia ja ajatustyö selkeyttää tulevaisuutta.