Tervetuloa opiskelemaan uudistuneelle aikuislinjalle!

24.6.2013

Reisjärven opiston kasvatusalan linjan nimellä kulkenut yli 18-vuotiaiden linja muuttuu ensi syksystä lähtien aikuislinjaksi.

Uudistuvan linjan tavoitteena on, että kaikki opiskelijat voisivat käyttää omia vahvuuksiaan entistä paremmin opistovuoden aikana. Näin opiskelu olisi motivoivaa ja käytännönläheistä, ja opiskelijat voisivat kokeilla erilaisia töitä osallistumalla opistolla muutenkin tehtävän työn tekemiseen. Työllä kerätään rahaa aikuislinjalaisten omaan matkaan.

Katso esittelyvideo ja tutustu tarkemmin aikuislinjan nettisivulla.

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Uutisia – 14.12.2022

Opistolaiset juhlivat Suomen itsenäisyyttä 

Itsenäisyyspäivää vietettiin jumalanpalveluksella kirkossa, kunnan itsenäisyysjuhlassa ja illalla opistolla oppilaskunnan presidentin vastaanotolla.

Kurssiuutisia – 14.12.2022

Uusia mahdollisuuksia kursseille osallistumiseen on hyödyntää liikunta- ja kulttuuriseteleitä tai kysyä tukea opiston "vähävaraisavustuksen" nimellä kulkevasta rahastosta.

Uutisia – 14.12.2022

Joulupäivällisen yhteydessä luovutettiin huomionosoituksia pitkään palvelleille johtokunnan jäsenille ja työntekijöille.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.