Reisjärven opisto kutsuu yhteiseen ulkoilupäivään lauantaina 12.9.2015 klo 12-16

6.9.2015

Tapahtuma on kaikille avoin. Toimintaa on luvassa koko perheelle kaikki ikäryhmät huomioiden.

image03PÄIVÄN OHJELMA

klo 12.30 16-väyläisen frisbeegolfradan avaus
klo 13.30 Ratsastusnäytös
klo 14.30 Geokätköilyinfo
klo 15.30 Katusählyturnauksen finaaliottelu

Päivän aikana voi kokeilla esimerkiksi melontaa, geokätköilyä, talutusratsastusta tai ottaa haasteen katusählyssä ja -koriksessa.

Frisbeegolfturnaus pelataan radan avauksen jälkeen. Viimeinen lähtö radalle klo 14.30.
Ilmoittautuminen paikan päällä. Tästä voit tutustua
väyläkarttaan ja tuloskorttiin.

Frisbeegolfturnauksen sarjat:
alle 15 vuotiaat tytöt (väylät 1-8)
alle 15 vuotiaat pojat  (väylät 1-8)
yleinen naiset (väylät 1-16)
yleinen miehet (väylät 1-16)

Paikalta löytyy myös frisbeegolfheittojen harjoittelupiste.

Katusählyturnaukseen oman joukkueen voi ilmoittaa sähköpostilla helina.kinnunen@rkropisto.fi tai paikan päällä klo 12.15 mennessä. Ottelut pelataan la klo 12.30 alkaen. (maks. 8 pelaajaa / joukkue, kentällä kerrallaan 3 pelaajaa, ns.lentävä vaihto, ei maalivahteja, peliaika 1x12min, tarkemmat säännöt)

Sählytutkassa voit testata vetojesi nopeutta.

Smartfeet-perheseikkailuun osallistuva joukkue tarvitsee älypuhelimen, jossa on riittävästi akkua. Seikkailusta löytyy tehtäviä kaiken ikäisille. Talutusratsastusta ja poniajelua voi kokeilla 2€:n hintaan ja melontaa opiston kanooteilla (alle 15-vuotiaat aikuisen seurassa). Perheen pienimmät pääsevät pomppulinnaan ja puuharadalle. Päivän aikana on tarjolla makkaraperunat ja kahvit maksua vastaan tai voit retkeillä omilla eväillä. Opiston kioski on myös avoinna.

Perheulkoilupäivä on osa Aluehallintoviraston tukemaa LiikkuvaOpisto-hanketta. Hankkeessa kannustetaan peruskoulun päättäneitä nuoria omaehtoiseen liikuntaan kehittämällä oppilaitoksen oppimisympäristöä liikunnalliseksi. Hanke edistää matalan kynnyksen liikuntaa sekä yksilölajeissa, että yhteisöllisissä liikuntamuodoissa.

Tervetuloa liikkumaan Räisälänmäelle!

Viimeisimmät

Kurssiuutisia – 5.3.2024

Lyhytkurssitoiminta on opistossa vilkasta, kurssilaisia käy vuosittain lähes 4000 monen eri aihepiirin äärellä. Kursseille ilmoittaudutaan osoitteessa www.lyhytkurssille.fi.

Opistoblogi – 23.2.2024

Tällä jaksolla saimme vieraita niin reisjärvisille järjestettyyn NuPeen, kuin Loisto- seminaariinkin. Itse puolestamme vierailimme koko porukalla Kajaanissa.

Opistouutisia – 14.2.2024

Kevään yhteishaku Reisjärven kr. opiston oppivelvollisuuslinjoille lähestyy. MIten opistoon haetaan? Opiston nettisivuilla on uusi hakuinfo-video ja tärkeää tietoa hakemisesta.

Opistoblogi – 9.2.2024

Saimme kotiväkeämme kylään, tutustuimme edelleen toisiimme ja pelasimme Haapajärvellä jääkiekkoa.