Opiston väelle kunnia- ja ansiomerkkejä

14.12.2022
Joulupäivällisen yhteydessä luovutettiin huomionosoituksia pitkään palvelleille johtokunnan jäsenille ja työntekijöille.

Joululoman kynnyksellä opiston väki kokoontui joulupäivälliselle. Juhlan yhteydessä luovutettiin huomionosoituksia pitkään palvelleille johtokunnan jäsenille ja työntekijöille. Antti Lauhikari Ylivieskasta ja Arto Paavola Reisjärveltä saivat Suomen Kansanopistoyhdistyksen kunniamerkit pitkäaikaisesta ja ansiokkaasta työskentelystä opiston hallinnossa. Outi Miettunen sai kultaisen ansiomerkin palveltuaan opistoa 30 vuotta. Kymmenen palvelusvuoden perusteella pronssiset ansiomerkit luovutettiin Markus Runtille, Mirkka-Leena Kinnuselle, Johanna Rahkolalle, Hannele Karppiselle, Eija Tiitiselle ja Hannu Inkeroiselle. Lisäksi johtokunnan jäsen Markku Lahtinen Seinäjoelta sai opiston pöytästandaarin täytettyään 50 vuotta. Kaikkien työ opiston hyväksi jatkuu edelleen.

Merkkien luovutuksen yhteydessä johtokunnan puheenjohtaja Sakari Typpö kiitti ja onnitteli merkinsaajia. Hän korosti sitoutumisen arvokkuutta ja toi ilmi ilonsa mahdollisuudesta jakaa merkit koko opiston yhteisessä tilaisuudessa. Arto Paavola piti kiitospuheen muistettujen puolesta. Hän kertoi kokeneensa opiston toiminnan antoisaksi: ”Johtokunnan jäsenyys on ollut hyvin inspiroiva tehtävä. Opisto on näköalapaikka, joka tuo paljon hyvää paikkakunnallemme.”

Juhlaväki iloitsi muistamisista. Nuoret olivat vaikuttuneita siitä, että monet opiston työntekijät ovat jo pitkään ja sitoutuneesti tehneet työtä samassa työpaikassa. Erityisesti kultaiseen ansiomerkkiin edellytettävä 30 vuoden työura herätti kunnioitusta. ”Tuossa ois tavoitetta”, tuumasi eräs opistolainen.

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Uutisia – 14.12.2022

Opistolaiset juhlivat Suomen itsenäisyyttä 

Itsenäisyyspäivää vietettiin jumalanpalveluksella kirkossa, kunnan itsenäisyysjuhlassa ja illalla opistolla oppilaskunnan presidentin vastaanotolla.

Kurssiuutisia – 14.12.2022

Uusia mahdollisuuksia kursseille osallistumiseen on hyödyntää liikunta- ja kulttuuriseteleitä tai kysyä tukea opiston "vähävaraisavustuksen" nimellä kulkevasta rahastosta.

Uutisia – 14.12.2022

Joulupäivällisen yhteydessä luovutettiin huomionosoituksia pitkään palvelleille johtokunnan jäsenille ja työntekijöille.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.