Kurssitoiminnassa tapahtuu

30.3.2022
Kurssitoiminta on päässyt jälleen mukavaan vauhtiin. Kursseja on pidetty ja uusia on tulossa.

Kurssitoiminta on palannut lähes normaaleihin uomiinsa koronan aiheuttamien poikkeusolojen jälkeen. Kursseilla on ollut mukavasti väkeä liikkeellä ja paikalla olleista heijastui tyytyväisyys siitä että on päästy jälleen yhdelle koolle. Jo lähiviikkoina pääsemme kutsumaan opistopäiville kaikkia jotka ovat tasavuosikymmeniä sitten olleet opistossa eli esim. 1961-62, 1971-72… Jos kuulut kohderyhmään, niin tervetuloa ilmoittautumaan ja mukaan. Kesän suunnittelu on jo hyvässä käynnissä ja tulossa on taas jo perinteeksi tulleet musiikin teoriakurssit sekä taidekesä heinäkuussa. Tarkemmat tiedot löytyvät lyhytkurssille.fi sivustolta.

Viimeisimmät

Kurssiuutisia – 5.3.2024

Lyhytkurssitoiminta on opistossa vilkasta, kurssilaisia käy vuosittain lähes 4000 monen eri aihepiirin äärellä. Kursseille ilmoittaudutaan osoitteessa www.lyhytkurssille.fi.

Opistoblogi – 23.2.2024

Tällä jaksolla saimme vieraita niin reisjärvisille järjestettyyn NuPeen, kuin Loisto- seminaariinkin. Itse puolestamme vierailimme koko porukalla Kajaanissa.

Opistouutisia – 14.2.2024

Kevään yhteishaku Reisjärven kr. opiston oppivelvollisuuslinjoille lähestyy. MIten opistoon haetaan? Opiston nettisivuilla on uusi hakuinfo-video ja tärkeää tietoa hakemisesta.

Opistoblogi – 9.2.2024

Saimme kotiväkeämme kylään, tutustuimme edelleen toisiimme ja pelasimme Haapajärvellä jääkiekkoa.