Kurssitoiminnassa tapahtuu

30.3.2022
Kurssitoiminta on päässyt jälleen mukavaan vauhtiin. Kursseja on pidetty ja uusia on tulossa.

Kurssitoiminta on palannut lähes normaaleihin uomiinsa koronan aiheuttamien poikkeusolojen jälkeen. Kursseilla on ollut mukavasti väkeä liikkeellä ja paikalla olleista heijastui tyytyväisyys siitä että on päästy jälleen yhdelle koolle. Jo lähiviikkoina pääsemme kutsumaan opistopäiville kaikkia jotka ovat tasavuosikymmeniä sitten olleet opistossa eli esim. 1961-62, 1971-72… Jos kuulut kohderyhmään, niin tervetuloa ilmoittautumaan ja mukaan. Kesän suunnittelu on jo hyvässä käynnissä ja tulossa on taas jo perinteeksi tulleet musiikin teoriakurssit sekä taidekesä heinäkuussa. Tarkemmat tiedot löytyvät lyhytkurssille.fi sivustolta.

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Uutisia – 14.12.2022

Opistolaiset juhlivat Suomen itsenäisyyttä 

Itsenäisyyspäivää vietettiin jumalanpalveluksella kirkossa, kunnan itsenäisyysjuhlassa ja illalla opistolla oppilaskunnan presidentin vastaanotolla.

Kurssiuutisia – 14.12.2022

Uusia mahdollisuuksia kursseille osallistumiseen on hyödyntää liikunta- ja kulttuuriseteleitä tai kysyä tukea opiston "vähävaraisavustuksen" nimellä kulkevasta rahastosta.

Uutisia – 14.12.2022

Joulupäivällisen yhteydessä luovutettiin huomionosoituksia pitkään palvelleille johtokunnan jäsenille ja työntekijöille.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.